Onderleggers

Laden...

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Sedelogic pony pad

  Sedelogic

  Sedelogic pony pad
  € 89,50
 2. Sedelogic pad 2 laags

  Sedelogic

  Sedelogic pad 2 laags
  € 117,80
 3. Kentucky zadelonderlegger classic + bont

  Kentucky

  Kentucky zadelonderlegger classic + bont
  Waardering:
  100%
  € 179,50
 4. Cal Rei Half Pad

  Cal Rei

  Cal rei zadelonderlegger topacio
  Waardering:
  100%
  € 69,95
 5. cal rei inlages

  Cal Rei

  Cal rei 6 losse inlages
  € 14,95
 6. Acavallo massage gelpad

  Acavallo

  Acavallo massage gelpad
  € 64,00

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruime keuze aan zadelonderleggers, bontjes en half pads van Equifit, Lemieux, Cal Rei, Kentucky en Sedelogic. Een onderlegger zorgt ervoor dat de druk van het zadel en de ruiter mooi verdeelt wordt over de rug van je paard. Zo voorkom je drukkingen en pijnlijke ongemakken. Er zijn ook onderleggers welke extra schokabsorberend zijn, deze zijn heel geschikt voor het springen omdat dan de druk op de rug van je paard extreem hoog kan zijn.

Let tijdens het passen van een zadelonderlegger goed op de vorm. De onderlegger mag niet drukken op de schoft, daarom adviseren wij om altijd te kiezen van een anatomisch gevormde onderlegger. Let er ook op dat de kussens van je zadel niet over de onderlegger heen komen, zo kan ontstaat er druk op de rand van de onderlegger en dat wil je niet.

Wij hebben tevens een ruime keuze aan corrigerende onderleggers. Deze onderleggers corrigeren de ligging van je zadel. Deze onderleggers hebben meerdere vakken waar inlages inzitten, het is mogelijk om extra inlages toe te voegen om zo de ligging van je zadel te corrigeren. Ook hebben wij speciale anti-slip onderleggers. Deze onderleggers zorgen voor een stabiele ligging van je zadel. Als je zadel heel erg schuift kan dit een uitkomst zijn.

Indien je wilt weten welke onderlegger het meest geschikt is voor jouw paard, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.