Onderleggers

Bezig met laden...

Op zoek naar een geschikte zadelonderlegger? Bij Dochorse hebben we zowel zadelonderleggers, als zadelonderleggers met bont en half pads van onder andere LeMieux, Cal Rei, Kentucky en Acavallo. Ook hebben wij zadelonderleggers van memory foam in ons assortiment. Opzoek naar een mooi dekje? Kijk ook eens bij ons assortiment met dekjes.

Advies van een specialist

Wil je weten welke zadelonderlegger geschikt is voor jouw paard of heb je andere vragen over zadelonderleggers? Neem contact op met een van onze specialisten voor al jouw vragen of een passend advies.

 

 

 

 

 

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Acavallo Gel Pad Light
  € 39,90
 2. Eskadron Onderlegger Bont
  € 74,95
 3. Sedelogic pad 2 laags
  € 117,80
 4. Lemieux zadelonderlegger prosorb
  € 74,95
 5. Lemieux zadelonderlegger bont

  Lemieux

  Lemieux zadelonderlegger bont
  Waardering:
  100%
  € 124,95
 6. Kentucky zadelonderlegger anatomic + bont
  € 134,99
 7. Kentucky zadelonderlegger classic
  € 149,99
 8. Kentucky zadelonderlegger classic + bont
  € 179,50
 9. Cal Rei Half Pad
  € 69,95
 10. cal rei inlages
  € 14,95
 11. Acavallo massage gelpad
  € 64,00
 12. Acavallo pad memory foam

  Acavallo

  Acavallo pad memory foam
  Waardering:
  100%
  € 109,00

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wij hebben een ruime keuze aan zadelonderleggers, bontjes en half pads van Lemieux, Cal Rei, Kentucky, Sedelogic en Acavallo. Een onderlegger zorgt ervoor dat de druk van het zadel en de ruiter mooi verdeelt wordt over de rug van je paard. Zo voorkom je drukkingen en pijnlijke ongemakken. Er zijn ook onderleggers welke extra schokabsorberend zijn, deze zijn heel geschikt voor het springen omdat dan de druk op de rug van je paard extreem hoog kan zijn

Waar moet je opletten bij het passen?

Let tijdens het passen van een zadelonderlegger goed op de vorm. De onderlegger mag niet drukken op de schoft, daarom adviseren wij om altijd te kiezen van een anatomisch gevormde onderlegger. Let er ook op dat de kussens van je zadel niet over de onderlegger heen komen, zo kan ontstaat er druk op de rand van de onderlegger en dat wil je niet.

Een corrigerende onderlegger

Wij hebben tevens een ruime keuze aan corrigerende onderleggers. Deze onderleggers corrigeren de ligging van je zadel. Deze onderleggers hebben meerdere vakken waar inlages inzitten, het is mogelijk om extra inlages toe te voegen om zo de ligging van je zadel te corrigeren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Cal Rei onderlegger, deze onderlegger is op 6 plekken op te vullen. Ook hebben wij speciale anti-slip onderleggers. Deze onderleggers zorgen voor een stabiele ligging van je zadel. Als je zadel heel erg schuift kan dit een uitkomst zijn.


Een echte bestseller is de Lemieux onderlegger. Dit bontje is gemaakt van 100% Australische merino wol, dit is drukverdelend en ademend. Tevens heeft het zadelbontje een anatomische vorm zodat het niet druk op de rug van je paard.

Wij hebben ook zadelonderleggers van memory foam in het assortiment. Een bekende memory foam onderlegger is de Acavallo onderlegger.

Indien je wilt weten welke onderlegger het meest geschikt is voor jouw paard, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.