Poetskisten & -Tassen

Bij Dochorse hebben we een ruim assortiment aan poetstassen en poetskisten. Ook hebben wij een poetstas met inhoud in ons assortiment. Wij verkopen poetskisten en -tassen van onder andere Kentucky, LeMieux en Busse.

Advies van een specialist

Als je wilt weten welke poetstas of kist geschikt is voor het opbergen van jouw spullen kan je contact opnemen met Charlotte. Charlotte is de specialist op het gebied van al onze verzorgingsproducten.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Ben je op zoek naar een poetstas of poetskist om jouw paardenborstels in op te bergen? Dan ben je bij DocHorse aan het juiste adres. Wij hebben verschillende soorten poetskisten en poetstassen voor op stal. Zoek je een poetstas met inhoud? Ook deze hebben wij in ons assortiment.

Op zoek naar een poetstas?

Een poetstas is een handige tas waar je jouw favoriete paardenborstels en glanssprays in bewaart. Zo heb je altijd jouw favoriete producten snel bij de hand om je paard te poetsen en te toiletteren. Een poetstas heeft vaak meerdere vakjes zodat je al jouw spullen overzichtelijk kan opbergen. Wij hebben ook poetstassen welke al gevuld met inhoud zijn, zo heb je gelijk bijpassende paardenborstels bij je poetstas. De poetstas van Lemieux is een echte bestseller. Deze poetstas heeft een verharde onderkant zodat je spullen altijd droog blijven. Deze poetstas is van heel stevig materiaal gemaakt zodat je er ook zware flessen in kan opbergen.

Op zoek naar een poetskist?

Een poetskist is een afsluitbare plastic bak waar je jouw paardenborstels in kan opbergen. Een poetskist kan tevens als opstapkrukje dienen of als krukje voor het invlechten. Het handige van een poetskist is dat deze makkelijk schoon te maken is met een doekje. Wij hebben ook extra grote poetskisten op voorraad voor als je een grote collectie paardenborstels hebt. Een echte uitblinker in ons assortiment is de Kentucky Grooming Box. Deze super-de-luxe grooming box is gemaakt van bamboo materiaal wat een hele chique uitstraling heeft en ijzersterk is. Leuk detail is het messingkleurig plaatje welke je kan laten graveren.

Als je wilt weten welke poetstas of poetskist het meest geschikt is voor het opbergen van jouw paardenborstels, neem dan contact op met Charlotte. Charlotte weet alle in’s en out’s van onze verzorgingsproducten en kan je daarom van een goed advies voorzien.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.