Frontriemen

Op zoek naar een frontriem voor jouw paard? Wij hebben frontriemen van onder andere Döbert, BR en Busse. Door het wisselen van de frontriem kan je jouw hoofdstel een hele andere uitstraling geven. Liever een nieuw hoofdstel aanschaffen? Kijk ook eens bij onze hoofdstellen.

Advies van een specialist

Wil je persoonlijk advies over een frontriem? Neem contact op met onze specialist Elsemiek. Zij heeft alle frontriemen in haar handen gehad en kan jou dus helpen bij het vinden van een nieuwe frontriem.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Op zoek naar een frontriem voor je paard? Wij hebben een ruime keuze aan luxe bling bling frontriemen om je hoofdstel een super chique look te geven.

Waarom een andere frontriem aanschaffen?

Door het wisselen van de frontriem kan je hoofdstel een totaal andere uitstraling krijgen. Frontriemen met lak en Swarovski kristallen kunnen je paard een hele chique uitstraling geven terwijl een rechte frontriem met sierstiksel weer voor een stoere uitstraling zorgt. Frontriemen met steentjes en een V-vorm zijn erg mooi voor aan een dressuurhoofdstel. Ook frontriemen met strass zijn op het moment erg populair.

Wij hebben frontriemen op voorraad in verschillende maten zoals frontriemen in de maat full en extra full maar wij hebben ook frontriemen voor pony’s en shetlanders.

De frontriemen van PS of Sweden zijn wel heel bijzonder, deze frontriemen met een klik systeem aan de zijkant waardoor je ze kan wisselen zonder dat je je hoofdstel uit elkaar hoeft te halen. Dit is perfect voor de echte fashionista die van afwisseling houdt.

De BR frontriemen zijn op dit moment het meest populair. Deze frontriemen hebben steentjes en strass in de het blauw en roze. De BR frontriemen zijn ook verkrijgbaar in een V-vorm.

Wil je extra shinen met jouw frontriem op wedstrijd? Dan kan je het beste ook de voorpluk van je paard invlechten, zo valt je frontriem meer op en steel je echt de show! Ook een oornetje over de oren van je paard doen zorgt ervoor dat de frontriem meer opvalt.

Hulp bij het uitzoeken van een frontriem?

Keuzestress? Neem dan contact op met Elsemiek voor een persoonlijk advies. Elsemiek heeft al onze frontriemen in haar handen gehad waardoor ze precies weet welke frontriem het beste bij een bepaald hoofdstel past. Je kan haar ook wat foto’s van je huidige hoofdstel en paard appen zodat ze je kan adviseren welke frontriem het mooiste bij jouw paard staat.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.