Antiklit & Glans

Wil jij jouw paard laten stralen? Bij Dochorse kun je terecht voor zowel anti-klit sprays als voor onder andere body shine producten van Cowboy Magic. Naast Cowboy magic heeft Dochorse ook producten van Equistar, Cavalor, Absorbine en Sectolin.

Advies van een specialist

Wil je weten welke glansspray of anti-klit spray geschikt is voor jouw paard? Neem contact op met Charlotte. Zij kan jouw van een passend advies voorzien.

Producten 1-20 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Wil je jouw paard laten stralen? Zowel voor de dagelijkse verzorging als voor op wedstrijd hebben wij sprays om jouw paard te laten glimmen al seen spiegel. Deze sprays verzorgen de vacht, staart en de manen. Wij hebben zowel antiklit producten voor het makkelijk doorkambaar maken als glanssprays voor het hele lichaam.

Een antiklit spray of gel

De naam zegt het eigenlijk al, een antiklit spray of gel voor je paard zorgt ervoor dat er geen klitten en knopen in de staart en manen ontstaan. Je kan een antiklit spray of gel dagelijks gebruiken om de staart en manen goed doorkambaar te houden. Een antiklit spray zorgt voor een beschermende en vuilafstotende laag over het haar waardoor de staart en manen niet dof worden en niet in de knoop komen. Als je een antiklit spray gebruikt zorg dan dat deze eerst helemaal opgedroogd is voordat je de staart en manen gaat borstelen. 


Een echte bestseller is de Equistar, deze bekende oranje fles zorgt voor makkelijk doorkambare manen en staart. Je kan er ook voor kiezen om een gel te gebruiken. Een antiklit gel maakt de staart en manen direct heel glad en zacht en plakt minder dan een spray (omdat het niet vochtig is). Een hele bekende antiklit gel is de Cowboy Magic Detangler, je hebt maar een kleine hoeveelheid gel nodig om de staart direct te kunnen borstelen.

Een glansspray

Een glansspray wordt gebruikt om de vacht van je paard extra te laten glimmen. Deze spray hoef je niet dagelijks te gebruiken maar kan je bijvoorbeeld gebruiken voor een wedstrijd, fotoshoot of keuring. Een glansspray bevat reflecterende deeltjes waardoor het licht beter gereflecteerd wordt en je paard nog meer glimt. Een glansspray maakt de vacht ook glad, gebruik een glansspray daarom nooit onder het zadel, dit kan ervoor zorgen dat je zadel gaat schuiven.

Wil je weten welke glansspray of antiklit het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met Charlotte. Charlotte heeft al onze verzorgingsproducten getest en kan je daarom goed adviseren.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.