Klei

Laden...

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. TRM Stayphlo

  TRM

  Trm stayphlo
  € 25,00
 2. Synovium Clay & cool

  Synovium

  Synovium clay & cool
  € 17,50
 3. NAF Ice Cool

  NAF

  Naf ice cool
  € 27,95
 4. Farnam Ice Tight

  Farnam

  Farnam ice tight
  € 39,95
 5. Cavalor Ice Clay

  Cavalor

  Cavalor ice clay
  Waardering:
  100%
  € 42,95
 6. TRM Staysound

  TRM

  Trm staysound
  € 21,75 € 16,35
 7. Vertargil Groene Leem

  Vertargil

  Vertargil groene leem
  € 22,50

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bij DocHorse zijn verschillende soorten klei verkrijgbaar om je paard optimaal te koelen door middel van klei. De benen van je paard worden vaak zwaar belast en het is dan ook belangrijk om deze goed te koelen na een training of wedstrijd.

Klei voor paarden is een zachte, vochtige substantie die op de knieën, benen en kogels van je paard kan worden aangebracht. Klei kan een verkoelend of in sommige gevallen een verwarmend effect hebben, afhankelijk van de ingrediënten en de wanneer waarop de klei wordt toegepast.

Koude klei is de meest voorkomende soort klei. Dit wordt gebruikt op een pijnlijke plek op de benen en de koeling zorgt verlichting van de zwelling. De klei kan worden aangebracht op de benen en kan indien gewenst worden bedekt met een natte krant of een bandage. Dit zorgt ervoor dat de klei niet snel uitdroogt en de werking dus langer is. Na de gewenste tijd kan de klei gemakkelijk van het been worden afgewassen of gepoetst.

Wanneer gebruik je klei?

Klei kan voornamelijk gebruikt worden na een zware training om de pezen en spieren verkoeling te bieden. Tevens kan het ook ontstekingsremmend werken. Sommige soorten klei kunnen gebruikt worden op schaafwondjes zoals de TRM Staysound.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.