Sponsen & Zweetmessen

Op zoek naar een spons of zweetmes voor je paard? Bij Dochorse ben je aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan droogdoeken, zweetmessen en sponsborstels. Ook nog opzoek naar een geschikte shampoo? Kijk eens bij al onze shampoos.

Advies van een specialist

Mocht je vragen hebben over een van onze producten, neem dan contact op met onze specialist Charlotte. Charlotte heeft al onze producten getest en kan je daarom van een goed advies voorzien.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Op zoek naar een spons of zweetmes voor je paard? Bij DocHorse vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten sponzen, droogdoeken en zweetmessen voor je paard.

Als je jouw paard wast met een speciale paardenshampoo is het belangrijk om zijn vacht goed droog te maken met een zweetmes of droogdoek. Zo verwijder je het water wat nog op zijn vacht ligt en kan je paard makkelijker drogen. Er zijn verschillende soorten zweetmessen. Zo zijn er zweetmessen van metaal met een kartelrand, deze zweetmessen moet je met 2 handen gebruiken. Er zijn ook zweetmessen van plastic met 1 handvat, deze zweetmessen kan je met 1 hand gebruiken.

Een echte bestseller in ons assortiment in de Henry Wag Droogdoek. Deze handige droogdoek absorbeert veel water waardoor je jouw paard snel kan afdrogen. De doek is verkrijgbaar in verschillende formaten.

Voor het wassen van je paard hebben wij een handige sponsborstel. Deze sponsborstel is een combinatie van een spons en een borstel. Door wat shampoo op de borstel aan te brengen kan je de shampoo goed inmasseren, dit zorgt voor een schitterend resultaat.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.