Gepersonaliseerd Advies

Advies supplement

Op zoek naar een supplement voor je paard?

Je kan om verschillende redenen op zoek gaan naar een voedingssupplement voor je paard. Je paard kan last hebben van een blessure, je kan vastlopen in de training of hij kan even iets minder lekker in zijn vel zitten . Er zijn ook supplementen waar alle paarden baat bij hebben en welke je 1 keer per jaar als kuur kan geven zoals een kuur voor het reinigen van de darmen en de lever. Als je een supplement wilt geven is het goed om vooraf te weten welk resultaat je wilt bereiken, pas dan kan je gericht opzoek gaan naar het juiste supplement voor jouw paard.

Wij kennen alle in’s en out’s van de supplementen op onze website en weten daarom precies welk resultaat je kan bereiken met een supplement. Het is belangrijk om je hierin goed te laten adviseren zodat het voeren van een supplement ook het gewenste resultaat geeft, anders is het weggegooid geld en dat is zonde. Om tot de juiste keuze voor een supplement te komen kan je contact opnemen met Saskia of Charlotte, beide hebben veel kennis van supplementen en de werking hiervan. Zij zullen samen met jou een aantal vragen doornemen om een goed beeld van jouw paard te krijgen om te kunnen bepalen welk supplement een goede aanvulling kan zijn binnen het gehele management.

Een supplement zal nooit een wondermiddel zijn dat alle problemen oplost maar kan zeker wel een goede aanvulling zijn op het hele management van je paard wat net voor het verschil kan zorgen waar je naar op zoekt bent. Het kan net even je paard verder helpen in de training of bijdragen aan een sneller herstel van een blessure. Dat jouw paard zich goed voelt en dat jij daadwerkelijk verschil gaat merken door het voeren van een supplement, dat staat bij ons voorop.

Je kan contact opnemen met Saskia of Charlotte via de onderstaande gegevens:

E-mail: info@dochorse.com
Telefonisch: +31 (0)30 2412830
Whatsapp: +31 (0)6 53340808
Via de chat

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.