Antares Dressuurhoofstel Precision

Het Antares Dressuurhoofdstel is gemaakt van zacht Frans leer. De neusriem is super zacht onderlegd en is ruim verstelbaar.

€ 400,00
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
SKU
ANTBR11P-BL-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Antares Dressuurhoofdstel Precision

Het Antares Dressuurhoofdstel is gemaakt van zacht Frans leer. De neusriem is super zacht onderlegd en is ruim verstelbaar. De neusriem van dit hoofdstel heeft een brede en verbeterde padding waardoor deze optimaal comfort biedt.

Dit hoofdstel heeft een kopstuk welke speciaal ontworpen is door het onderzoeks- en ontwikkelingsteam van Antares. In nauwe samenwerking met deskundigen heeft Antares een kopstuk ontwikkeld die staat voor het comfort voor het paard. 

Het kopstuk van dit hoofdstel zorgt ervoor dat het paard minder druk ervaart op de eerste halswervel en het vermindert daarnaast het eventuele ongemak wat men ervaart bij de andere (normale) kopstukken. De anatomische vorm van het Antares Precision kopstuk en de twee ergonomische delen waar het kopstuk uit bestaat, verminderen de druk achter de oren. Dit kopstuk is FEI- goedgekeurd voor zowel dressuur, springen en eventing. 


Meer informatie
MerkAntares
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Antares Dressuurhoofstel Precision
Uw waardering
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.