Back on track stal- en beenbeschermers

De Back on Track therapeutische stalbandages bestaan uit een combinatie van onderlappen welke (d.m.v. klittenband) bevestigd zijn aan een sterke beschermer. De stalbandages zijn makkelijk om en af te doen.

Waardering:
98% of 100
€ 82,45 € 97,00
7 op voorraad - wordt vandaag verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
BOT20310003-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €50,-

  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Back on Track Stalbandages / Stalbeschermers (set van 2)

De Back on Track therapeutische stalbandages bestaan uit een combinatie van onderlappen welke (d.m.v. klittenband) bevestigd zijn aan een sterke beschermer. De stalbandages zijn makkelijk om en af te doen. De onderlap van deze beschermer is gemaakt van Welltex materiaal. Dit materiaal zorgt voor een betere doorbloeding waardoor de stalbandages goed inzetbaar zijn bij:
• Vocht in de benen (stalbenen)
• Gallen
• Artrose
• Peesblessures
• Pijnlijke gewrichten

De stalbandages zijn inzetbaar bij het herstel van een bestaande blessure maar kunnen ook preventief gebruikt worden voor paarden welke intensief getraind worden om de kans op toekomstige blessures te verkleinen.

Maatadvies:
S: 35cm hoog (pony)
M: 40 cm hoog (voorbenen Cob/Paard)
L: 45cm hoog (achterbenen Cob/Paard)

De onderlappen zijn ook los verkrijgbaar indien je liever de onderlappen wil bandageren om meer tegendruk op het been te kunnen geven.

De producten van Back on Track zijn gemaakt van het innovatieve Welltex materiaal. Deze stof bevat een mineraal welke de infrarode energie van het lichaam reflecteert. Hierdoor ontstaat er een betere en intensievere doorbloeding, niet alleen in de huid maar ook in de dieperliggende weefsels zoals de spieren en gewrichten. Dit zorgt voor een sneller herstel van bestaande blessures en verkleint de kans op toekomstige blessures.

Elk paard heeft baat bij het gebruik van de Back on Track producten. Of je paard nou een peesblessure heeft of licht getraind wordt, een betere doorbloeding zorgt voor een soepel lichaam en draagt bij aan het herstel van bestaande blessures.

Wil je meer weten over het gebruik van de Back on Track producten? Op deze pagina lees je de meest gestelde vragen en vind je uitgebreide informatie.

Meer informatie
MerkBack on Track
Deken Maat95 | 122 cm
Deken OptiesTherapeutisch
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Back on track stal- en beenbeschermers
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.