DY'ON

DY'ON DIFFERENCE HOOFDSTEL TESTER

DH Tester
DY'ON DIFFERENCE HOOFDSTEL TESTER
€ 296,00
TESTER. Speciaal ontwikkeld hoofdstel voor paarden die last hebben van de druk achter de oren. Dit hoofdstel verplaatst het drukpunt verder naar achteren. Ook beschikt het hoofdstel over een gecombineerde neusriem.
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Dy'on - Difference Hoofdstel TESTER

Door de vele positieve reacties van onze klanten op de Dy'on Difference hoofdstellen hebben wij dit innovatieve hoofdstel toegevoegd aan ons Test Center!

De tester is een maat full maar verstelbaar van cob naar extra full door de extra lange riempjes (speciaal ontwikkelt voor de tester)

Dit unieke hoofdstel van Dy'on is geschikt voor paarden die overgevoelig zijn voor druk achter de oren. Het gedeelte achter de oren (de atlas) is uitermate gevoelig, paarden die overgevoelig zijn voor druk op dit gebied uiten dit in:

* Hoofdschudden
* Moeizaam buigen
* Vasthouden in de kaken
* Kantelen
* Onrustig in de aanleuning
* Moeite met nageven

Het hoofdstel heeft een kopstuk dat in ieder geval 1 hand achter de oren van het paard ligt waardoor druk achter de oren vermeden wordt. Het hoofdstel blijft op zijn plaats doordat er een speciaal onderdeel is toegevoegd dit onderdeel wordt in het midden tussen de neusriem en het kaakbot geplaatst. Tevens zijn de bakstukken verder naar achter geplaatst waardoor deze niet over de oogzenuwen lopen wat bij een traditioneel hoofdstel wel het geval is.

* Geen druk achter de oren
* Bakstukken zijn verder naar achteren geplaatst waardoor de oogzenuwen vrij liggen
* Het paard heeft meer zicht naar achteren

Het hoofdstel heeft crèmekleurige stiksels en messing gespen.

Extra informatie

Extra informatie

DH Tester Ja
Merk DY'ON
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Difference hoofdstel getest Review door mireille
Kwaliteit
Wij hebben het difference hoofdstel getest. De service en medewerking van Dochorse is super. Flexibel en alle tijd gekregen om het hoofdstel uit te proberen. Het werkt zeker daar waar een paard gevoelig is achter de oren. Verder is het fantastisch soepel leer. Er zijn veel namaakhoofdstellen op de markt. Maar die kunnen niet tippen aan de leerkwaliteit van Dyon.
(Geplaatst op 26 juni 2017)

Login to add review

Artikel QR Code