Equilibrium massage pad tester

TESTER De Equilibrium massage pad is licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. De massage pad stimuleert de rugspieren van je paard door een pulserende en vibrerende beweging.
€ 478,95
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
SKU
EQIGRMASPADTEST

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Equilibrium Therapy Massage Pad TESTER

Wij bieden je de mogelijkheid om deze massage pad 7 dagen te testen! Wij hebben zelf hele goede ervaringen met dit product en hopen je via deze weg net zo enthousiast te maken als dat wij zijn.

De Equilibrium massage pad is licht van gewicht en makkelijk mee te nemen. De massage pad stimuleert de rugspieren van je paard door een pulserende en vibrerende beweging. De massage pad kan gebruikt worden als warming up en/of als cooling down. Flexibel in te zetten door 3 verschillende programma's welke variëren in intensiteit.

Uit klinisch onderzoek is gebleken dat de flexibiliteit van de rug wordt verbeterd en dat de massage pad een ontspannend effect heeft. De pad heeft een anatomische vorm waardoor hij mooi aansluit vanaf de schoft tot aan de lendenen. De batterij staat ingesteld op een progamma van 30 minuten, na 30 minuten gaat de massage pad vanzelf uit. De pad heeft 3 verschillende progamma's waardoor je de intensiteit van de massage zelf kan bepalen. 

Wanneer gebruik je de massage pad?

  • Voor paarden op boxrust om de doorbloeding in het lichaam te stimuleren
  • Na een zware training om afvalstoffen af te voeren 
  • Voor een training als onderdeel van de warming up
  • Voor herstel na lang transport
  • Op de vrije dag van jouw paard ter onderhoud van soepele spieren

Hoe werkt de massage pad?

Deze massage pad heeft 3 verschillende programma's, intensief, medium en laag. Het gewenste programma kan makkelijk geselecteerd worden via de controller welke aan de batterij zit. Dit geeft je de mogelijkheid om de intensiteit van het programma te kiezen welke op dat moment het beste bij jouw paard past. Elk programma heeft 3 verschillende soorten massagetypes, een pulserende beweging, een vibrerende beweging en een strijkende beweging. Dit zorgt ervoor dat alle spieren op verschillende manieren losgemaakt worden. 

De massage pad kan makkelijk geïntegreerd worden in je dagelijkse warming up en cooling down routine. Het medium programma is ideaal om de spieren op te warmen voor een intensieve training. Het lage programma is geschikt als cooling down na een training. Het intensieve programma is geschikt voor paarden met rugproblemen of wanneer je een meer intensievere massage wilt bijvoorbeeld na een zware wedstrijd of intensieve training. Elk programma duurt 30 minuten en stopt automatisch.

De massage pad past op een groot aantal paarden en ponies en kan daardoor makkelijk voor meerdere paarden gebruikt worden. De massage pad komt in een handige draagtas waardoor hij makkelijk mee te nemen is naar les of op concours. 


Meer informatie
MerkEquilibrium
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Equilibrium massage pad tester
Uw waardering
  1. Klinische studie Equilibrium massage pad Klinische studie Equilibrium massage pad De werking van de Equilibrium massage pad is onderzocht in een onafhankelijke klinische studie door het Myerscough College in Lancashire. Er is o.a. getest op ontspanning, paslengte en vermindering van stijfheid. De resultaten lees je in het onderstaande onderzoek.
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.