VIRBAC EQUIMYL SHAMPOO

VIRBAC EQUIMYL SHAMPOO
€ 21,50
Zeepvrije shampoo op basis van colloïdaal havermeel. Reinigt en verzacht de gevoelige huid.
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Virbac Equimyl Shampoo 500 ml

Equimyl is een zeepvrije shampoo op basis van colloïdaal havermeel (ingekapseld in Spherulieten of vrije vorm) en bevat chitosanide.

Equimyl is speciaal ontwikkeld voor het reinigen en verzachten van de gevoelige paardenhuid. Equimyl ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, brengt de natuurlijke huidvetten in balans, is vochtinbrengend en brengt de huid tot rust. Spherulieten zijn microscopisch kleine bolletjes die de ingrediënten geleidelijk afgeven en daarmee voor een langdurige werkzaamheid zorgen. Chitosanide is een natuurlijk biopolymeer dat een beschermende laag op de huid en haren vormt

Extra informatie

Extra informatie

Merk Nee
Gebruiksaanwijzing

Goed schudden voor gebruik. Gebruik lauwwarm water en maak de huid goed nat. Verdeel de shampoo met een vochtige spons over de huid, de manen en de staart. Masseer de huid met ronddraaiende bewegingen en laat de shampoo 5 minuten inwerken. Spoel daarna met lauwwarm water goed uit.

Gebruiksfrequentie: éénmaal per dag of zoals geadviseerd door de dierenarts. 5 tot 6 maal drukken geeft 50 ml shampoo, hetgeen genoeg is voor een paard van 500 kg. Eén flacon is voldoende voor 8 - 10 wasbeurten

Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 2 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Fijne, zachte shampoo Review door Lisette
Kwaliteit
Hele fijne shampoo die erg mild en zacht is. Ideaal voor de zeer gevoelige huid.
(Geplaatst op 24 augustus 2016)
Gevoelige huid Review door Nicky
Kwaliteit
Heel erg goede shampoo voor de gevoelige of gekwetste huid. Na een paar keren gebruiken merk je echt verbetering. Werkt verzachtend en heeft een aangename geur.
(Geplaatst op 13 juni 2016)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code