Garanties bij DocHorse

Garantie – DocHorse

De producten van DocHorse voldoen aan hoge kwaliteitseisen en de producten werken zoals verwacht wordt. Mocht er onverhoopt bij normaal gebruik van het product een probleem ontstaan, dan zal DocHorse deze herstellen voor zover dit fabricage en materiaalfouten betreffen. Deze garantie geldt voor een periode van één jaar op vertoon van het aankoopbewijs. Gebreken na een jaar gebruik vallen niet meer binnen de garantie van DocHorse.

Schade welke veroorzaakt wordt door slijtage, verkeerde pasvorm of elementen van buitenaf zoals spijkers, andere paarden, schuren of vergelijkbare schade valt niet binnen de garantie. Tevens vallen scheuren van dekens aan de buiten- en/of binnenzijde niet binnen de garantie.

Bij iedere outdoordeken is het mogelijk dat er water via randen en stiksels langs de nek/buik naar binnen gaat. Om er zeker van te zijn of de deken nog waterdicht is kan de watertest worden uitgevoerd.

Bij klachten binnen de gestelde garantie periode en geen schade door factoren zoals besproken kan er contact worden opgenomen met de klantenservice aan de hand van foto’s van de schade en de bijbehorende labels om zo snel mogelijk het probleem op te lossen.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.