Hypozin

Hypozin pasta ondersteunt en beschermt het behoud van een sterke gezonde hoefstraal bij je paard. Hypozin versterkt en beschermt, zodat de hoefstraal weer de kans krijgt te herstellen.

Waardering:
97% of 100
Speciale prijs € 12,90 Normale prijs € 15,50
> 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
SKU
99915

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Hypozin Pasta 100 gram Injector

Hypozin wordt vooral gebruikt voor paarden die last hebben van rotstraal. Hypozin staat bekend om de hoge concentratie zinkoxide en heeft daarmee een vochtafdrijvende werking. Hypozin is daarom uitermate geschikt tegen urine en ontlasting in de stal en heeft daarmee een positieve invloed op het bestrijden van rotstraal. Hypozin heeft een reinigende werking en zorgt ervoor dat algen en schimmels geen kans krijgen. 

Hypozin werkt ondersteunend en beschermend voor een sterke en gezonde hoefstraal van het paard. Het geeft de hoef de kans weer te herstellen. Je kunt Hypozin ook preventief geven; belangrijk is wel om de hoef daarnaast regelmatig te bekappen en goed schoon te houden. 

Hoe gebruik ik Hypozin?

Belangrijk is dat je Hypozin op de juiste manier gebruikt. Hypozin is alleen voor uitwendig gebruik en mag niet op open wonden aangebracht worden. Voor het behandelen van rotstraal met Hypozin is het belangrijk dat de straal eerst gereinigd wordt, waarbij de rottende delen van de hoorn weggesneden moeten worden door de hoefsmid. 

Breng hierna een laag Hypozin aan op de straal van jouw paard, hierdoor zal de hoef indrogen waarbij direct ontsmetting plaatsvindt. Zorg dat je de hoef dagelijks behandelt met Hypozin tot de rotstraal gekalmeerd is. 

 


Meer informatie
MerkAlgemeen
Inhoud - gram100 gr
Ingrediënten

Het bestanddeel zinkoxide heeft een indrogende werking en biedt bescherming tegen de inwerking van lichaamsvloeistoffen (urine en ontlasting in de stal).

De uitgebalanceerde formulering van de hoofdbestanddelen zorgen voor de specifieke werking van Hypozin.

Gebruiksaanwijzing

Hypozin Gebruiksaanwijzing: 

Om de straal en zolen te behandelen dient allereerst de straal te worden gereinigd. Breng hierna een laagje Hypozin aan in de gereinigde straal. Het behandelde deel zal indrogen. Het insmeren dagelijks herhalen totdat bevredigend resultaat is behaald.

Hypozin bevat 100 gram product per injector. Dit is voldoende voor een behandeling van 3 a 4 weken.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hypozin
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.