Kevin Bacon's Active Soap

Kevin Bacon's Active Soap is speciaal ontwikkeld voor dermatologisch gebruik en is behalve voor paarden ook geschikt voor mensen. Deze zeep wordt vervaardigd op basis van koud geperste, 100% plantaardige oliën. Alle ingrediënten die deel uitmaken van de Kevin Bacon's Active Soap zijn van de hoogste kwaliteit

€ 21,00
2 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
KVB01500030

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Kevin Bacon's Active Soap

Kevin Bacon's Active Soap is speciaal ontwikkeld voor dermatologisch gebruik en is behalve voor paarden ook geschikt voor mensen. Deze zeep wordt vervaardigd op basis van koud geperste, 100% plantaardige oliën. Alle ingrediënten die deel uitmaken van de Kevin Bacon's Active Soap zijn van de hoogste kwaliteit.

Kevin Bacon's Active Soap bestrijdt alle problemen die het gevolg zijn van jeuk veroorzaakt door culicoïdes (steekmuggen of knutten), paardenvliegen, huisvliegen, schurftmijten, ringwormen (uiterst besmettelijke schimmels), rondwormen (larven die zich in de ingewanden nestelen) en maden (larven van de bromvlieg).

Verder beschermt en versterkt Kevin Bacon's Active Soap de huid van jouw paard en zorgt voor een glanzende vacht en zachte, gemakkelijk uit te kammen manen. 

De Active Soap garandeert een perfecte hygiëne van de huid en houdt deze zacht, soepel en elastisch. 


Meer informatie
MerkKevin-Bacon
Dekenmaat145 | 195 cm
Gebruiksaanwijzing

Spuit je paard nat en zeep hem in met de Active Soap.

Laat ca. 20 min. inwerken en spoel af. 

In geval van serieuzere problemen, laat de zeep indrogen zonder af te spoelen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kevin Bacon's Active Soap
Uw waardering
  1. Nieuw! De producten van Kevin Bacon’s Nieuw! De producten van Kevin Bacon’s Nieuw in ons assortiment zijn de producten van Kevin Bacon’s. Kevin Bacon’s maakt al sinds 1984 op ambachtelijke wijze 100% natuurlijke laurierzalf die alle elementen bevat die nodig zijn voor het goed functioneren van de hoeven van jouw paard. De nauwe samenwerking met wetenschappers en de contacten met hoefsmeden, dierenartsen en andere vakmensen uit de paardenwereld maken deze producten van uitermate goede kwaliteit. De producten van Kevin Bac
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.