Kevin Bacon's Hoefolie

De Kevin Bacon's Hoefolie is een op laurier gebaseerde hoefolie voor het onderhoud en de bescherming van de hoeven van jouw paard.

€ 16,50
8 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
KVB015000-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Kevin Bacon's Hoefolie

De Kevin Bacon's Hoefolie is een op laurier gebaseerde hoefolie voor het onderhoud en de bescherming van de hoeven van jouw paard.

Om de soepelheid, elasticiteit en de juiste balans van de hoeven van het paard in stand te houden, moeten ze onder meer behandeld worden met producten van de hoogste kwaliteit. De Kevin Bacon's hoefolie is hiervoor heel geschikt.

De Kevin Baconc's hoefolie is een 100% natuurlijk product dat al 12 jaar lang op ambachtelijke wijze wordt vervaardigd op basis van plantaardige oliën en verse laurierblaadjes die hun werkzame stoffen afgeven als gevolg van een maceratieproces.

De Kevin Bacon's hoefolie zorgt niet alleen voor een mooi glanzende hoef, maar dringt tot diep in de hoornschoen door om zijn voedende bestanddelen af te geven. 

Regelmatig gebruik van deze hoefolie voorkomt dat de hoefwand uitdroogt, beschermt het hoefhoorn tegen vocht en activeert de hoorngroei.

Dankzij deze opmerkelijke eigenschappen wordt de hoefolie gebruikt en aanbevolen door alle valkmensen uit de paardensport.

De Hoefolie is daarnaast heel geschikt voor paarden die op zaagsel staan. Ook in de winter met kou goed te gebruiken. 


Meer informatie
MerkKevin-Bacon
Dekenmaat145 | 195 cm
Gebruiksaanwijzing

 Normaal gebruik:

Smeer de hoeven (hoefwand en zool) 3 à 4 vier keer per week in met Liquid Hoof Dressing.

- Intensiever gebruik voor bijzonder droge hoeven:

 Spoel de hoeven een paar minuten af met water voordat u het product aanbrengt. Herhaal dit dagelijks gedurende 8 dagen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kevin Bacon's Hoefolie
Uw waardering
  1. Nieuw! De producten van Kevin Bacon’s Nieuw! De producten van Kevin Bacon’s Nieuw in ons assortiment zijn de producten van Kevin Bacon’s. Kevin Bacon’s maakt al sinds 1984 op ambachtelijke wijze 100% natuurlijke laurierzalf die alle elementen bevat die nodig zijn voor het goed functioneren van de hoeven van jouw paard. De nauwe samenwerking met wetenschappers en de contacten met hoefsmeden, dierenartsen en andere vakmensen uit de paardenwereld maken deze producten van uitermate goede kwaliteit. De producten van Kevin Bac
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.