ALGEMEEN

PHYTORENAL

Phytorenal
PHYTORENAL
€ 49,50
Phytorenal bevat plantaardige extracten en is goed voor de nierfunctie. Tevens zocht dit supplement voor een goed vochthuishouding. Goed inzetbaar tijdens rustdagen wanneer paarden veel op stal staan.
Levertijd: direct leverbaar

Dit product kun je 20 dagen gebruiken bij een dagelijkse doses van 50 ml.
De prijs per dag is ongeveer € 2,48

Beschrijving

Details

PHYTORÉNAL 1 Liter

Phytorenal bevat plantaardige extracten en is goed voor de nierfunctie. Tevens zocht dit supplement voor een goed vochthuishouding. Goed inzetbaar tijdens rustdagen wanneer paarden veel op stal staan.

Samenstelling: Sucrose 56.3%, Artisjok 15.2%, Orthosiphon stamineus - Kattensnor (Koemis koetjing) 9.6%, Lespedeza 9.5%, Magnesium Chloride 1.6%

Toevoeging: Natriumpropionaat (E281) 6.48 g

Analytische bestanddelen: Vocht 53%, Ruwe as 4.5%, Natrium 1.55%, Ruwe celstof 0.3%, Ruw eiwit 0.3%, Kalium 0.25%, Magnesium 0.2%, Fosfor 0.01%

Extra informatie

Extra informatie

Dosering per dag 50 ml
Aantal dagen 20
Merk ALGEMEEN
Gebruiksaanwijzing

Paard: 50 tot 100 ml per dag gedurende 5 tot 10 dagen. Goed schudden voor gebruik. In de fles kan de vloeistof uitzakken. Dit hoort bij de natuurlijke vorm van het product. Dit wil dus niet zeggen dat het product verlopen is als dit gebeurd.

Hoeveelheid 1000 ml
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
50%
( 1 )
4 star :
50%
( 1 )
Sort by:

3 artikel(en)

per pagina
Blaasgruis Review door Nicky
Kwaliteit
Op aanraden van de dierenarts gestart met Phytorenal voor mijn merrie met blaasgruis. Het is nog te vroeg voor conclusies maar hopelijk helpt het haar.
(Geplaatst op 12 juni 2016)
Wonderbaarlijk Review door Malin van der Beek
Kwaliteit
Als het in de zomer te warm is voor de back on track stalbeschermers, geef ik dit op aanraden van de dierenarts. Wonder boven wonder blijven de benen dan ook mooi droog! Echt fijn spul, gewoon door de slobber. Helaas wel onhandig met doseren, gelukkig heb ik zelf een maatbekertje met ml indeling zodat ik zelf de juiste dosering kan afmeten. Een doseerflacon zou hierbij echt heel handig zijn!
(Geplaatst op 7 april 2016)
prima Review door Patricia
Ik gebruik Phytorenal om olifantenpoten te voorkomen in de natte wintermaanden en om stalbenen te voorkomen. Ik ben er zeer over te spreken en zal dit product ook zeker aanraden.
(Geplaatst op 30 november 2014)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code