Phytorenal

Phytorenal bevat plantaardige extracten en ondersteunt een normale lever- en nierfunctie. Tevens draagt dit supplement bij aan een goede vochthuishouding. Goed inzetbaar tijdens rustdagen wanneer paarden veel op stal staan.

Waardering:
96% of 100
€ 48,95
> 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
SKU
66037
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 00:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
1 L20€ 48,95€ 2,45

Phytorenal 1000 ml

Phytorenal bevat een unieke combinatie van drie planten die zijn onderzocht en geselecteerd op hun bijzondere werking. De plantaardige extracten dragen bij aan een normale lever- en nierfunctie. Dit supplement kan als kuur ingezet worden of gegeven worden op rustdagen en helpt bij een goede vochthuishouding.


Meer informatie
MerkAlgemeen
Inhoud - ml1 L
SubstantieVloeibaar
Dosering50 ml
Ingrediënten

Lespedeza Capitata 9.5%, heeft een sterk diuretisch effect. Bestrijdt uremie en verlaagt cholesterol.

Artisjok 15.2%, speciaal geïndiceerd voor de lever. Dit extract stimuleert de galsecretie en heeft een laxerend en diuretisch effect.

Kattensnor (Ortosiphon) 9.6%, heeft een diuretische werking alsmede een ontstoppend effect op lever en galwegen. Aangewezen in geval van oligurie, uremie, arthritis, cystitis en andere blaasproblemen.

Magnesium Chloride 1.6%, aangewezen in geval van atonie en constipatie van maag en darmen. Ook geïndiceerd in geval van galdeficiëntie en vanwege zijn galafdrijvende werking.

Saccharose 56.3%

Gebruiksaanwijzing

Inzetbaar als kuur: 50 tot 100 ml per dag gedurende 5 tot 10 dagen.
Inzetbaar bij stalbenen: 2 keer per dag 15 ml

Goed schudden voor gebruik. In de fles kan de vloeistof uitzakken. Dit hoort bij de natuurlijke vorm van het product. Dit wil dus niet zeggen dat het product verlopen is als dit gebeurd.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Phytorenal
Uw waardering
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.