Primeval Gelatinaat

PrimeVal Gelatinaat bevordert de smering van de gewrichten en zorgt daardoor voor gezond en veerkrachtig kraakbeen.

€ 108,50
4 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
79002-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
2000 gr40€ 108,50€ 2,71
5000 gr40€ 208,50€ 5,21

 Primeval Gelatinaat

PrimeVal Gelatinaat bevordert de smering van de gewrichten en zorgt daardoor voor gezond en veerkrachtig kraakbeen. Bovendien verstevigt PrimeVal Gelatinaat de botten, banden en pezen van uw paard. PrimeVal Gelatinaat houdt de tevens de hoeven sterk en gezond.

PrimeVal Gelatinaat is een onmisbare aanvulling op de voeding van drachtige merries, veulens in de groei, sportpaarden en dekhengsten. PrimeVal Gelatinaat is samengesteld uit essentiële bouwstoffen voor de aanmaak van diverse weefselstructuren van het bewegingsapparaat. Het bevat het unieke FORTIGEL® collageenhydrolysaat in combinatie met collageen type II van de hoogst mogelijke farmaceutische kwaliteit. PrimeVal Gelatinaat zorgt ervoor dat uw paard zich tot op hoge leeftijd soepel kan blijven bewegen!


Meer informatie
MerkPrimeval
SubstantiePoeder
Dosering50
Gebruiksaanwijzing

Voeg 2 x per dag 25g poeder toe aan de voeding, dit komt overeen met één afgestreken maatlepel. Halveer de dosering voor veulens, jonge paarden (jonger dan 2 jaar) en pony’s. Om het herstel van blessures te ondersteunen en bij periodes van zware inspanning mag de dosering verdubbeld worden.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Primeval Gelatinaat
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.