Stübben Pelham Easy Control

Dit Pelhambit komt uit de Stübben Steeltec-serie en is dubbelgebroken.

€ 126,50
2 op voorraad - wordt vandaag verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
ST2241-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 00:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten

Stübben Pelham Easy Control

Dit Pelhambit komt uit de Stübben Steeltec-serie en is dubbelgebroken.

Verder uitgerust met Easy Control systeem. De voordelen van Easy Control zijn dat het bit een zeer effectieve werking heeft doordat het een "stang-werking" heeft op het moment dat het nodig is en ontspannen werkt als gewoon bit als het paard de gewenste reactie geeft. Ideaal voor paarden met een gevoelig gehemelte. Easy Control bitten hebben niet de negatieve werking die veel scherpe andere bitten wel hebben.

Alle Stübben Steeltec bitten zijn verder bovendien uitstekend afgewerkt, hebben absoluut geen scherpe randen waar het paard zich aan kan verwonden. Door de extreem goede materialen die gebruikt zijn kan het bit een bijzonder lange levensduur hebben. 


Meer informatie
MerkStübben
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stübben Pelham Easy Control
Uw waardering
  1. Springbitten toegelicht: Pelham Springbitten toegelicht: Pelham Het vinden van het juiste bit is voor iedereen verschillend. Per discipline, opleidingsniveau en type paard komen er andere aspecten kijken voor de mogelijkheden en wensen van een goed bit. Voor jonge paarden zijn er de basis- en opleidingsbitten, maar naarmate je verder komt kan het fijn zijn wanneer een bit jou en je paard extra ondersteunt. In deze blog willen we je graag meer informatie geven over Pelhem bitten.
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.