Bezig met laden...

Stübben equi-soft singel tester

Nieuw! Mogelijkheid voor gratis 7 dagen testen van de Equi-soft singel.
€ 259,00
SKU
ST10310871-TEST
- +
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Stübben Equi Soft Singel inclusief voering

Wij bieden je via ons Test Center de mogelijkheid om deze 7 dagen te testen. De singel is beschikbaar in een dressuur uitvoering (maat 65 en 75).

Revolutionair op het gebied van singels. Deze singel met elastische banden verdeeld de druk onder de borst en beweegt mee met je paard. Zorgt voor een comfortabel gevoel en geeft meer bewegingsvrijheid.

Ideaal voor paarden met singeldwang of paarden die geïrriteerd reageren bij het aansingelen (bijten, maaien met het voorbeen etc).
De 3 componenten van de singel bewegen (onafhankelijk van elkaar) met de beweging van je paard mee. De riemen van de singel zitten aan super sterke elastieken, dit zorgt ervoor dat je paard tijdens het bewegen maximale vrijheid heeft, de singel beweegt mee met je paard. Je paard ervaart zo tijdens iedere vorm van inspanning een aangename en gelijke druk.

Let op! Deze singel wordt standaard geleverd met een bont of neoprenen voering. U kunt na het testen uiteraard ruilen voor een andere kleur bont of ander materiaal dan de gesteste padding.

Het midden van de singel moet in het midden ter hoogte van het borstbeen van het paard worden geplaatst. Nooit aan slechts een kant aansingelen. De plek waar de singel aan de singelstoten bevestigd wordt moet aan weerszijden gelijk zijn.Meer informatie
MerkStübben
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stübben equi-soft singel tester
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.