STÜBBEN

STÜBBEN EQUI-SOFT SINGEL TESTER

DH Tester
STÜBBEN EQUI-SOFT SINGEL TESTER
€ 259,00
Nieuw! Mogelijkheid voor gratis 7 dagen testen van de Equi-soft singel.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 259,00
Beschrijving

Details

Stübben Equi Soft Singel inclusief voering

Wij bieden je via ons Test Center de mogelijkheid om deze 7 dagen te testen. De singel is beschikbaar in een dressuur uitvoering (maat 65 en 75).

Revolutionair op het gebied van singels. Deze singel met elastische banden verdeeld de druk onder de borst en beweegt mee met je paard. Zorgt voor een comfortabel gevoel en geeft meer bewegingsvrijheid.

Ideaal voor paarden met singeldwang of paarden die geïrriteerd reageren bij het aansingelen (bijten, maaien met het voorbeen etc).
De 3 componenten van de singel bewegen (onafhankelijk van elkaar) met de beweging van je paard mee. De riemen van de singel zitten aan super sterke elastieken, dit zorgt ervoor dat je paard tijdens het bewegen maximale vrijheid heeft, de singel beweegt mee met je paard. Je paard ervaart zo tijdens iedere vorm van inspanning een aangename en gelijke druk.

Let op! Deze singel wordt standaard geleverd met een bont of neoprenen voering. U kunt na het testen uiteraard ruilen voor een andere kleur bont of ander materiaal dan de gesteste padding.

Het midden van de singel moet in het midden ter hoogte van het borstbeen van het paard worden geplaatst. Nooit aan slechts een kant aansingelen. De plek waar de singel aan de singelstoten bevestigd wordt moet aan weerszijden gelijk zijn.Extra informatie

Extra informatie

DH Tester Ja
Merk STÜBBEN
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Heel goede singel Review door Priscilla
Kwaliteit
Helpt ook bij paarden die hard pompen bij inspanning, Mijn paard Pompte altijd heel hard bij zware inspanning en er is altijd tegen mij gezegd dat sommige paarden dit gewoon feller doen maar sinds ik de singel heb merk ik niks meer van.
(Geplaatst op 1 februari 2019)

Login to add review

Artikel QR Code