Bezig met laden...

Stübben golden wings bit 4 in 1

Deze dubbelgebroken Golden Wings bit combineert de voordelen van een water- en bustrens in 1 bit. Deze variant heeft 4 verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de bakstukken en teugels.
€ 99,95
SKU
ST2260-CFG
- +
  •  Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Stübben Golden Wings Trens 4 in 1

Deze 14 mm dikke dubbelgebroken Golden Wings trens heeft 4 verschillende mogelijkheden voor het bevestigen van de bakstukken en teugels. Elke combinatie heeft een andere inwerking op de mond en achter de oren.

Het Stubben Golden Wings bit combineert de voordelen van een water- en bustrens in 1 bit. Het Golden Wings bit heeft aan de zijkant anatomische gevormde bitplaten welke de mondhoeken van je paard beschermen en zorgen voor een stille en stabiele ligging van het bit. De bitringen welke door deze bitplaten heen lopen zitten los (net als bij een watertrens) wat zorgt voor een directe inwerking op de mond. De Golden Wings bitten zijn de oplossing voor paarden met gevoelige mondhoeken.

Dikte: 14 mm
Doorsnede ringen: 70 mm

SweetCopper

Het mondstuk van het Golden Wings bit is gemaakt van Sweet Copper materiaal. Dit materiaal bestaat voor 90% uit koper en is verstevigd met 7% ijzer, het bevat geen nikkel. Het Sweet Copper materiaal heeft een zoete smaak wat de acceptatie van het bit vergroot. Tevens bevordert dit de speekselvorming en het afkauwen.

Meer informatie
MerkStübben
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stübben golden wings bit 4 in 1
Uw waardering

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.