Stübben Watertrens Easy Control 4 in 1

Het Stübben Easy Control bit is een dubbel gebroken bit welke bij meer teugeldruk verandert van een bewegelijke dubbel gebroken trens naar een ongebroken trens.

€ 90,50
2 op voorraad - wordt vandaag verzonden
Nog %1 beschikbaar
SKU
ST2481-CFG
- +
  •  Gratis verzending boven de €49,-
  •  Voor 00:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten

Stübben Watertrens Easy Control 4 in 1

Het Stübben Easy Control bit is een dubbel gebroken bit welke bij meer teugeldruk verandert van een bewegelijke dubbel gebroken trens naar een ongebroken trens. Dit bit is geschikt voor paarden welke tegen de hand zijn en welke sterk kunnen worden tijdens het rijden.

Het bit is ook geschikt voor paarden welke zich (bij meer aanspraak op verzameling en verbinding) onttrekken aan de gevraagde oefening door het hoofd omhoog te brengen. De Easy Control trens heeft een sterkere inwerking bij meer teugeldruk en is zeer vriendelijk bij volledige ontspanning en verbinding met de hand.

Er zijn verschillende manier om de teugels aan dit bit vast te maken. Door de ringen in het bit te gebruiken, kan er voor een hefboomeffect gezorgt worden.

Het bit is 16 mm dik en de bitringen hebben een doorsnede van 70mm. De Easy Control bitten worden ook wel locked of danger bitjes genoemd.


Meer informatie
MerkStübben
Dekenmaat145 | 195 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stübben Watertrens Easy Control 4 in 1
Uw waardering
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.