Vetericyn plus huidverzorging

Huidverzorging die werkt vanaf het moment dat het is aangebracht. Dopingvrij!
Waardering:
100% of 100
Tijdelijk niet leverbaar
SKU
999578-CFG

  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Vetericyn Plus Huidverzorging

Een ieder die een paard heeft doet er goed aan ook een standaard voorraad aan huidverzorgingsproducten paraat te hebben staan. In de medicijnkast mag de Vetericyn plus huidverzorging niet ontbreken! Vetericyn plus huidverzorging is een product dat direct op de aangedane plek kan worden aangebracht. Het begint direct te werken, en gebruik van extra middelen zoals shampoo’s of zalven zijn niet meer nodig. Hierdoor kan het huidherstel eerder beginnen.

Vetericyn plus huidverzorging hoeft niet te worden afgespoeld. Het laat geen laagje achter op de huid, voelt niet vettig aan en verstikt de huid niet. Vetericyn plus huidverzorging kan worden aangebracht d.m.v. een sprayflacon, wassen of met een gaasje i.c.m. een bandage. Vetericyn plus huidverzorging kan ook preventief of ter voorbereiding van een andere (medische) behandeling worden gebruikt.

Vetericyn Plus huidverzorging bevat geen steroïden of antibiotica. Daarbij test Vetericyn niet positief bij dopingcontroles en het bevat geen verboden middelen. De ingrediënten zijn gecontroleerd door de Equine Drugs and Medications Programme en zijn daardoor goedgekeurd bij de FEI.


Meer informatie
MerkVetericyn
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing: Verwijder overtollig haar van het aangedane gebied. Afknippen indien noodzakelijk. Breng Vetericyn® royaal aan. Als verband vereist is, breng Vetericyn® dan royaal op het verband aan. Herhaal dit 3-4 keer per dag. Breng Vetericyn® aan tijdens iedere verbandwisseling. Naspoelen is niet nodig. Veilig om te gebruiken rond mond, neus en ogen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vetericyn plus huidverzorging
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.