Bezig met laden...

Acavallo Bit Flexi

Het Acavallo flexi bit is gemaakt van een innovatief, antiallergische plastic materiaal in plaats van het bekende ‘metaal’. Dit materiaal zorgt ervoor dat het bit zacht in de mond ligt, maar toch de juiste controle geeft aan de ruiter.

€ 43,50
SKU
BS144913.342.-CFG
- +
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Acavallo flexi bit

Het Acavallo flexi bit is gemaakt van een innovatief, antiallergische plastic materiaal in plaats van het bekende ‘metaal’. Dit materiaal zorgt ervoor dat het bit zacht in de mond ligt, maar toch de juiste controle geeft aan de ruiter. Het licht gebogen mondstuk zorgt ervoor dat de druk op de tong, wangen en mondhoeken gelijkmatig verdeeld wordt. Het Acavallo bit ligt stil in de mond waardoor het bijdraagt aan het vinden van een eigen balans van het paard.

Voordelen

Het Acavallo flexi bit bestaat uit ‘een stuk’ en voorkomt pijnlijke irritaties en eenzijdige druk op de wangen, tong en mondhoeken. Er is een staalkabelversteviging geïntegreerd waardoor het bit zacht is, maar toch de nodige versteviging geeft voor een veilige controle over het paard. Dit bit is geschikt voor verschillende soorten paarden, speciaal voor jonge paarden en moeilijkere paarden.

  • Het bit is gemaakt van een anti-allergene kunststof met een rvs-kern.
  • Het bit is 17 mm dik.
Meer informatie
MerkAcavallo
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Acavallo Bit Flexi
Uw waardering
  1. Merk uitgelicht: Acavallo Merk uitgelicht: Acavallo Acavallo, bij velen vooral bekend van de therapeutische gelpads, is in 2003 opgericht met een grote passie en veel kennis voor de hippische sector. Acavallo heeft zich in de afgelopen jaren uitgebreid met meerdere innovatieve producten, zoals de Acavallo geldpads, de Acavallo bitten en -bitringen, maar ook de Acavallo stijgbeugels worden steeds populairder. Waarom kiezen ruiters zo graag voor Acavallo?
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.