CAL REI

CAL REI DRESSUUR DIAMOND ZADELDEK

Cal Rei Diamond

Meer afbeeldingen

  • Cal Rei Diamond
  • Cal Rei Diamond
  • Cal Rei Diamond
  • Cal Rei Diamond
CAL REI DRESSUUR DIAMOND ZADELDEK
€ 99,95
De dekjes uit de diamond collectie van Cal Rei zijn afgewerkt met een katoenen bies en een goud-, zilver- of bronskleurig draad langs de bies. Deze dekjes hebben een super luxe uitstraling, perfect voor op concours.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 99,95
Beschrijving

Details

Cal Rei Diamond Dressuur Zadeldek

De dekjes uit de diamond collectie van Cal Rei zijn afgewerkt met een katoenen bies en een goud-, zilver- of bronskleurig draad langs de bies. Deze dekjes hebben een super luxe uitstraling, perfect voor op concours. 

De Cal Rei producten zijn gemaakt van speciaal 3D spacer materiaal. Dit zorgt voor optimale drukverdeling, schokdemping en goede ventilatie. Daarnaast hebben de dekjes een antibacteriële laag waardoor ze hygiënisch in gebruik zijn en hebben ze een groot ademend vermogen.

Drukverdeling en schokdemping:

Het 3D spacer materiaal bestaat uit polyester vezels die in horizontale en verticale richting geweven zijn. Hierdoor is het materiaal duurzaam, veerkrachtig en lichtgewicht. Door de twee richtingen waarin de vezels geweven zijn ontstaat een open structuur die zeer veerkrachtig is. Daardoor biedt het goede drukverdeling en schokdemping. Een voordeel voor zowel ruiter als paard! Het materiaal vormt zich naar de rug van het paard, maar veert terug in de originele staat wanneer er geen druk wordt uitgeoefend. Het dekje zal dus geen afdruk van het zadel krijgen en de bewegingen van het paard worden goed ondersteund. De binnenste laag van het dekje dat tegen het paard aan ligt is van zachte vezels, waardoor het comfortabel is voor het paard. De buitenste laag is wat stugger waardoor het dekje goed in vorm blijft en de ruiter ondersteund wordt.

Ventilatie:

De vezels van het dekje zijn uit twee lagen verweven en daardoor zit er een kleine ruimte tussen deze twee lagen. Dit heeft als gevolg dat het thermo-regulerend werkt. Dit zorgt ook voor goede ventilatie. Daardoor zal het paard minder snel en minder heftig zweten onder dit dekje. Alle Cal Rei producten zijn gemaakt van het 3D spacer materiaal, zodat de producten lang mee gaan en een goede ventilatie bieden.

Hygiëne:

De Cal Rei producten bevatten een goede lucht- en vochtregulering. Doordat het materiaal water- en luchtdoorlatend is ontstaat er geen ophoping van zweet of vocht onder het dekje, waardoor de kans op zweetbultjes aanzienlijk wordt verminderd. Het materiaal voorkomt daarnaast dat zweet- en stofresten aan de binnenkant van de stof blijven plakken. Daardoor wordt voorkomen dat het dekje onaangenaam gaat ruiken. Bovendien zijn alle Cal Rei producten vervaardigd met een speciale antibacteriële laag voor extra hygiëne.

Reinigen:

De Cal Rei producten zijn gemakkelijk schoon te maken door deze af te spoelen onder de tuinslang. Dankzij de open structuur van het gebruikte materiaal droogt het snel en kan het keer op keer gebruikt worden. Het materiaal is machine wasbaar op 30⁰C.

Extra informatie

Extra informatie

Discipline Dressuur
Merk CAL REI
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 3 )
Sort by:

3 artikel(en)

per pagina
Heel chique Review door Charlotte
Kwaliteit
Super chique dekje, ik heb de zwarte met het rose gouden biesje. Ik ben nu aan het sparen voor een witte met een zilveren biesje voor op wedstrijd.
(Geplaatst op 20 juni 2019)
Ideaal dekje Review door Els
Kwaliteit
Dit dekje is ideaal voor de warme zomerdagen maar ook in de winter goed te gebruiken. Haren blijven soms in het dekje zitten maar met een rubber borstel er makkelijk uit te borstelen.
(Geplaatst op 23 januari 2019)
voor wedstrijd Review door c. de vette
Kwaliteit
Ik was al fan van de Cal Rei dekjes en heb nu een hele chique diamond versie aangeschaft voor op concours met een zilver koordje, heel mooi!
(Geplaatst op 22 januari 2019)

Login to add review

Artikel QR Code