CAVALOR

CAVALOR BIANCO WASH

CAVALOR BIANCO WASH
€ 22,50
Speciaal voor de witte vacht. Deze shampoo maakt de witte vacht weer echt helder wit. De shampoo is pH neutraal.
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Cavalor Bianco Wash

Deze diep reinigende shampoo is speciaal ontwikkeld voor de witte vacht. De witte vacht wordt weer echt helder wit. Ook geschikt voor een witte staart en manen. 

De Cavalor Bianco wash is pH neutraal. In tegenstelling tot onze huid, die een natuurlijke zuurtegraad van 4,0 - 5,5 heeft, is de optimale pH van de paardenhuid 7,0 - 7,4. Wanneer we producten met een lage pH (vb. shampoos voor mensen) gebruiken wordt het vocht uit de huid geabsorbeerd en resulteert dit in een droge, schilferige huid. Middelen met een hoge pH (vb sterke reinigingsmiddelen) zullen de natuurlijke talg absorberen waardoor de huid gevoelig wordt voor infecties. 

Extra informatie

Extra informatie

Merk CAVALOR
Gebruiksaanwijzing Meng 30 ml Bianco Wash met 8 L water tot je een homogeen mengsel krijgt. Wrijf het met een spons over het paard. Achteraf het paard afspoelen met water. Enkel voor uitwendig gebruik!
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 2 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Aanrader Review door Tim
Kwaliteit
Heel fijn product. Werkt het beste verdund in een emmer en witte benen blijven veel langer wit hiermee!
(Geplaatst op 20 december 2018)
Super voor schimmels Review door Anne
Kwaliteit
Met drie schimmels op stal is de shampoo ideaal. Een hele fijne zeep die zoals beloofd mooi wit maakt. Geeft een hele zachte, fijne sop en je hebt er maar weinig van nodig. (Had de eerste keer een schuimparty ;)). Een aanrader!
(Geplaatst op 3 december 2018)

Login to add review

Artikel QR Code