Bezig met laden...

Cavalor freebute gel

Gel welke een verlichtende werking heeft op de benen, pezen, gewrichten en spieren.
€ 27,95
SKU
CA821949-CFG
- +
  •  Door drukte kunnen leveringen vertraagd zijn
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Gratis testen via ons Test Center
  •  Overleg met onze specialisten

Cavalor Freebute Gel

Cavalor  FreeBute Gel is een uitwendige gel boordevol natuurlijke ingrediënten. De unieke mengeling van 8 essentiële oliën waaronder Eucalyptus, Lavendel en Tea tree die gekend zijn voor hun relaxerende, koelende, ontzwellende en pijnstillende werking maken van Cavalor  FreeBute Gel hét EHBO-middel bij uitstek bij overwerkte, gevoelige of pijnlijke spieren en gewrichten. Ook is het ideaal om kneuzingen te behandelen.
 
Dankzij de hydrogel trekt Cavalor FreeBute gel zeer snel in de huid waar het een diepe en krachtige werking op de onderliggende weefsels heeft. Door de positieve invloed op de bloedcirculatie kan Cavalor FreeBute gel gebruikt worden om gevoelige spieren te ontspannen voor de training maar zal het ook helpen toxines makkelijker af te voeren na een intensieve training. Zo kan spierstijfheid voorkomen worden.

Cavalor FreeBute gel is ook geschikt in geval van kneuzingen, blessures en dikke benen om de zwelling te verminderen en het helen te versnellen. Bovendien is Cavalor FreeBute gel ook antiseptisch en kan het de pijn bij wonden verzachten.

Meer informatie
MerkCavalor
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Cavalor freebute gel
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2021 DocHorse. All Rights Reserved.