Equine america better bones

Supplement ter ondersteuning van gezonde botten van jonge paarden in de groei en wedstrijdpaarden die op een mineraalarme weide grazen.
€ 70,00
Beschikbaarheid:
Op voorraad
SKU
EA555

Equine America Better Bones 3500 g

Equine America Better Bones is een voedingssupplement voor paarden wat bijdraagt aan een goede densiteit van de botten. Het is geschikt voor jonge paarden in de groei waarbij het skelet nog in ontwikkeling is, wedstrijdpaarden en fokmerries.

Een mineralen tekort is een veelvoorkomend probleem. Mede veroorzaakt door de slechte kwaliteit bodem waarop onze paarden grazen en waarvan gehooid wordt. Met name voor jonge paarden in de opfok die op de wei lopen is het belangrijk dat deze bodem van goede kwaliteit is zodat alle benodigde voedingsstoffen voorhanden zijn om goed te kunnen groeien. Aangezien dit vaak niet het geval is, is dit supplement een mooie aanvulling om toch in alle behoeften te kunnen voorzien.

Meer informatie
MerkEquine America
Inhoud - gram3500 gr
Dosering56 g
Ingrediënten

Ingrediënten:

Silicum
Dicalciumfosfaat
Magnesium

GebruiksaanwijzingPaarden (500kg): 28 g per dag over het voer. Dien toe aan andere paarden in functie van het lichaamsgewicht, minder voor kleinere paarden en pony's, en meer voor grotere rassen.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Equine america better bones

Ook interessant

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.