Equitop pronutrin

Equitop Pronutrin is ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor maagzweren

€ 109,99
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
SKU
66038

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
3500 gr14€ 109,99€ 7,86

Equitop Pronutrin 3500 gram

Equitop Pronutrin is ontwikkeld voor paarden die gevoelig zijn voor maagzweren. Equitop Pronutrin ondersteunt en biedt bescherming aan het maagslijmvlies. Je kunt dit supplement geven aan paarden die last hebben van maagzweren of er gevoelig voor zijn. 

Equitop Pronutrin bevat Apolectol. Het pectine gedeelte van Apolectol draagt bij aan het voorkomen van verzuring van de maag door een verlengde stijging van de zuurgraad in de maag na het eten, remming van galzuur reflux en stabilisering van het natuurlijke maagslijm. Gelijktijdig versterkt het lecithine-glycrine gedeelte de waterafstotende beschermlaag op het maagslijmvlies. Op deze wijze biedt Apolectol het slijmvlies een dubbele natuurlijke bescherming.

Het werkzame bestanddeel van Equitop Pronutrin® is Apolectol™, een gepatenteerde combinatie van pectine vezels, glycerine en lecithine. De eigenschappen van de verschillende componenten van Apolectol™ dragen bij aan een uitgebreid dieeteffect.  

Wanneer kan Equitop Pronutrin gebruikt worden?

Paarden hebben een verhoogde kans op maagproblemen wanneer een hoog prestatieniveau verlangd wordt gedurende training of wedstrijden, bij voedering van grote hoeveelheden krachtvoer, wanneer voergift wordt beperkt of als het paard slecht wil eten. Dit treedt ook op wanneer de intervallen tussen de voergiften te lang zijn, wanneer de kwaliteit van het hooi matig is en wanneer er eenovergang plaatsvindt van het ene type voer naar een ander voer. Verdere stress en risicofactoren zijn frequent en langdurig transport, het spenen van veulens, rangorde conflicten in de kudde, operaties en ziekte. 


Meer informatie
MerkEquitop
Inhoud - gram3500 gr
Dekenmaat145 | 195 cm
Dosering250 g
Ingrediënten

Gedroogde groente- en fruitpulp (66,4%), suiker (20%), gedroogd appelsap (2%), glycerol (2%).

Toevoegingsmiddelen: Lecithine E322 (9%), natuurlijke smaakstoffen (0,6%), antioxidant (ethoxiquine E324; 0,01%).

GebruiksaanwijzingPronutrin 50gr/100kg/dag over het voer.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Equitop pronutrin
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.