Global Medics Electrolytes Poeder

Global Medics Electrolytes is een compleet electrolyten supplement in poedervorm voor paarden dat zorgt voor een sneller herstel dankzij de toevoeging van talrijke actieve ingrediënten.

€ 31,50 € 35,00
3 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
GB4680P-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Global Medics Electrolytes Poeder

Global Medics Electrolytes is een compleet electrolyten supplement in poedervorm voor paarden dat zorgt voor een sneller herstel dankzij de toevoeging van talrijke actieve ingrediënten. Natriumchloride en kaliumchloride herstellen het verlies van vocht en essentiële mineralen. Vitamine E is een antioxidant dat een positieve invloed heeft op de weerstand en ondersteunt een optimale spierfunctie en de werking van het zenuwstelsel.

Tijdens inspanning is er een natuurlijk verlies aan vocht en elektrolyten via het zweet. Deze elementen zijn echter essentieel voor het weefselherstel en een goede werking van de spieren en het zenuwstelsel. Een tekort aan vocht en elektrolyten kan leiden tot gespannen spieren, spierkrampen, verminderde werklust, verminderde prestaties en uitdroging. Naast inspanningen kunnen ook stresstoestanden en hoge temperaturen leiden tot een verstoring van de zout/vochtbalans.


Meer informatie
MerkGlobal-Medics
SubstantiePoeder
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Global Medics Electrolytes Poeder
Uw waardering
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.