Global medics vital+

Het meest complete vitamine en mineralen supplement voor veulens, drachtige merries, senior paarden en sportpaarden.
Waardering:
100% of 100
€ 45,75
2 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
GB2573-2-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
1000 gr50€ 45,75€ 0,92
3000 gr150€ 103,80€ 0,69

Global Medics Vital +

Voldoende aanvoer van mineralen zoals calcium, fosfor en magnesium zijn essentieel voor een goede botontwikkeling. Naast deze mineralen spelen ook sporenelementen zoals koper en zink een vitale rol. Om je veulen een goede start in het leven te geven is het belangrijk om reeds bij de drachtige merrie te zorgen dat deze elementen voldoende aanwezig zijn voor een goede ontwikkeling van de foetus en later voor een kwalitatieve melkproductie. Bij  volwassen en senior paarden gaat Vital + de algemene gezondheid, de kwaliteit van vacht en hoeven en de immuniteit verbeteren. Vital + is een hoog gedoseerd vitamine – en mineralenpreparaat geschikt zowel voor veulens als voor volwassen paarden.

Wanneer wordt Vital + gebruikt?
-    Bij veulens voor een goede ontwikkeling van het beendergestel
-    Bij drachtige merries voor een kwalitatieve melkproductie en ondersteuning algemene gezondheid
-    Bij senior paarden voor verbeteren vitaliteit en versterken immuniteit
-    Bij sportpaarden

Samenstelling
Vital + bevat zoals hoger vermeld calcium, magnesium en fosfor ter ondersteuning van het beendergestel. Naast mineralen bevat het ook koper. Koper is een essentiële bouwstof voor de aanmaak en het herstel van bot en kraakbeen. De aanwezigheid van biotine gaat de kwaliteit van vacht en hoeven verbeteren. Door de toevoeging van vitamine C, E en de nodige B-vitamines verhoogt Vital + de weerstand en de vitaliteit. Ook de toegevoegde (essentiële) aminozuren hebben een positief effect op de algemene gezondheid en immuniteit. Vital + bevat ook electrolyten die zowel sport- als recreatiepaarden nodig hebben bij fysieke inspanningen.  


Verpakking:

•    Emmer van 3kg
•    Emmer van van 1kg


Meer informatie
MerkGlobal-Medics
SubstantiePoeder
GebruiksaanwijzingInstructions for use: • 1 spoon of 20 gr per horse per day mixed in feed • 1,0 kg: cure for 50 days (3,0 kg: cure for 150 days ) • 1 spoon of 10 gr per foal per day mixed in feed • 1,0 kg: cure for 100 days (3,0 kg: cure for 300 days)
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Global medics vital+
Uw waardering
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.