Phytonics gluco balance

Gluco Balance Paard biedt ondersteuning aan paarden met overgewicht en welke gevoelig zijn voor vers voorjaarsgras. Ondersteunt bij een verstoorde suikerstofwisseling.

Waardering:
98% of 100
Speciale prijs € 57,00 Normale prijs € 64,50
6 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
PYGLU13013
- +
  •  Gratis verzending boven de €75,-
  •  Voor 17:00 besteld = vandaag verzonden
  •  WhatsApp: +31 (0)653340808
  •  Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
500 gr62€ 57,00€ 0,92

Gluco Balance Paard van Phytonics 500 g

Phytonics Gluco Balance Paard is een supplement dat ontwikkeld is ter ondersteuning voor paarden welke gevoelig zijn voor vers voorjaarsgras (met een hoog fructaangehalte) en voor paarden met een verstoorde suikerstofwisseling of overgewicht. Gluco Balance zorgt voor een betere glucose opname en werkt regulerend op de lever. De lever speelt weer een grote rol bij de suikerstofwisseling, waar Gluco Balance dus de juiste ondersteuning biedt. Gluco Balance bevat vitaminen en mineralen die ook bijdragen aan de spierondersteuning bij oudere paarden. 

Waar is Gluco Balance voor geschikt?

Gluco Balance is daarnaast ook geschikt voor paarden die een tekort hebben aan Zink en Chroom. Gluco Balance Paard draagt bij aan een gezond gewicht en gezonde hoeven. Gluco Balance kan blijvend worden gegeven, waarbij je al zichtbaar resultaat hebt na enkele dagen.

Wanneer werkt Gluco Balance?

Bij langdurig ongemak is er in de meeste gevallen zichtbaar resultaat na 1 tot 3 weken. Het is wel raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zo kan de prikkel na de stopweek opnieuw aangeboden worden. 

Vragen over Gluco Balance?

Lees ook onze veelgestelde vragen over Gluco Balance.

 
 
Meer informatie
MerkPhytonics
Inhoud - gram500 gr
SubstantiePoeder
Dosering8 g
Ingrediënten

Gluco Balance Paard bevat:

Artisjok (Cynara scolymus), Brandnetelblad (Urtica dioica), Broccoli (Brassica oleracea folium), Fenegriek (Trigonella foenum-graecum), Gember (Zingiber officinale), Groene kool (Brassica oleraca capi balla), Hazelnootblad (Corylus avellana), Hibiscus (Hibiscus sabdariffa), Kaneel (Cinnamomum zeylanicum), Mariadistel (Carduus marianus), Monnikspeper (Agnus castus), Peterselie (Petroselinum Crispum), Rozemarijn (Rosmarinus officinales), Rozijn (Vitis vinifera), Salvia (Salvia officinalis), Spinazieblad (spinacia oleracea folium), Varkensgras (Polygonum aviculare), Venkel (Foenicum vulgare), Zoethout (Glycyrrhiza glabra radix) en Zuurbes (Berberis vulgaris). Himalayazout, Rijst, Fructo Oligo Sacchariden, Methylsulfonylmethaan, Magnesiumcitraat, Citrus, Bioflavonoiden, Kaliumchloride, Calciumcitraat, Kiezelzuur en Bentonite-Montmorillonite.

Gebruiksaanwijzing

Dosering Gluco Balance

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, eerste week twee keer daags:

Paard 1 maatschep van Gluco Balance
Pony 3/4 maatschep van Gluco Balance

Verlaag de dosering na de eerste week naar één maal daags.

1 maatschep bevat circa 8 gram

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is de Phytonics Gluco Balance effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van de Gluco Balance paard goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, de Gluco Balance kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Sommige dieren kunnen bij de start van de behandeling een kortdurende verergering krijgen of anderszins heftig reageren. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening Phytonics Gluco Balance

Kan over het voer gegeven worden. Bevochtig (bij droog voer) het voer/poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Hoelang Gluco Balance geven?

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van de Gluco Balance. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Gluco Balance kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.
Tot op heden zijn bijwerkingen van de Phytonics Gluco Balance niet bekend of gemeld.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Phytonics gluco balance
Uw waardering
  1. Gastblog NML Health: Gluco Balance voor jouw paard met overgewicht? Gastblog NML Health: Gluco Balance voor jouw paard met overgewicht? Overgewicht is een steeds groter wordend probleem onder paarden en pony’s.  Dat de sobere rassen aanleg hebben om snel dik te worden is al een stuk bekender dan een aantal jaar geleden, maar lang niet iedereen beseft dat ook de warmbloeden overgewicht kunnen ontwikkelen. Dit overgewicht kan, zeker op de lange termijn, hele vervelende gevolgen hebben.
  2. Tips om je paard te laten wennen aan vers gras Tips om je paard te laten wennen aan vers gras Het lekkere weer is in aankomst en de wei wordt ook steeds groener. De hoogste tijd om je paard weer te laten genieten van het heerlijke groene gras. In deze blog lees je alles over het voorjaarsgras en hoe je je paard er het beste aan kan laten wennen.

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2022 DocHorse. All Rights Reserved.