Horseware Liners

Hieronder vindt je meer informatie over het liner systeem en de bijpassende dekens. Indien je vragen of hulp nodig hebt bij het bepalen van de juiste deken kan je vrijblijvend contact opnemen via info@dochorse.com of via 030-2412830 voor een passend dekenadvies.  

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Horseware Wateproof Liner

  Horseware

  Horseware waterproof liner
  Waardering:
  100%
  € 47,21 € 62,95
  Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
per pagina

We dragen in de winter vaak meerdere kledingstukken over elkaar heen om zo onze lichaamstemperatuur te kunnen reguleren en warm te blijven.

Kledinglagen houdt de warmte van ons lichaam vast tussen de verschillen kledingstukken waardoor ons lichaam geïsoleerd wordt tegen de kou van buiten af.
Dit is zeer relevant in koude omstandigheden daar waar onze kleding op hetzelfde moment ademend, verwarmend en beschermend moet zijn. 

Met onze paarden is het niet anders

Onze paarden worden blootgesteld aan zeer wisselende weersomstandigheden, helemaal wanneer je paard het gehele jaar door op het weiland staat. Om je paard optimaal te kunnen beschermen tegen de kou en voor het reguleren van zijn lichaamswarmte introduceert Horseware een “lagen systeem” welke het Horseware Liner Systeem wordt genoemd.

Het Horseware Liner Systeem is betrouwbaar en makkelijk in gebruik

De Horseware Liner (onderdeken) kan zeer gemakkelijk aan de meeste Horseware Outdoordekens bevestigd worden. De geschikte Horseware outdoordekens hebben de beschikking over diverse bevestigingspunten bij de hals en aan de achterkant van de deken. 
Door de diverse bevestigingspunten bewegen de onder- en outdoordeken altijd als 1 geheel.
De Horseware liners zijn in verschillende diktes verkrijgbaar zodat je altijd zelf op het juiste moment de juiste deken aan de outdoordeken kunt bevestigen. 

De Horseware liners zijn relatief goedkoop in aanschaf, zo heb je maar 1 outdoordeken nodig voor alle seizoenen en kan je met de Horseware liners zelf de tempratuur van je deken bepalen.

Alle liners zijn zeer eenvoudig te wassen in een normale wasmachine.  Daardoor hoef je je outdoordeken minder vaak te wassen, de deken heeft zo altijd een schone binnenkant! Doordat je de outdoordeken nu maar 1 keer per jaar hoeft te wassen blijft deze veel langer waterdicht.

Hieronder volgt een overzicht van alle soorten liners met de bijbehorende outdoordekens:

Onderdeken | Liner Outdoordeken
Horseware Liner (100 gr, 200 gr, 300 gr, 400 gr)

* Rambo Duo
* Rambo Supreme
* Rambo Original
* Rambo Original 100 g
* Rhino Original Lite
* Amigo Bravo Lite
* Amigo Bravo 100 g

Rambo Optimo Liner (100 gr, 200 gr, 300 gr, 400 gr)

* Rambo Optimo dekens 

Horseware Waterproof Liner

* Rambo Fly Buster
* Rambo Protector
* Rambo Sweetitch Hoody
* Amigo Bug Buster
* Amigo Bug Rug

Horseware Fleece Liner

* Rambo Duo
* Rambo Supreme
* Rambo Original
* Rambo Original 100 g
* Rhino Original Lite
* Amigo Bravo Lite
* Amigo Bravo 100 g

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.