25% KORTING - CODE: SUMMER25   -   Nog maar

RAMBO IONIC

RAMBO IONIC LINER 100 G

Rambo Ionic Liner

Meer afbeeldingen

  • Rambo Ionic Liner
  • Rambo Ionic Liner
  • Rambo Ionic Liner
RAMBO IONIC LINER 100 G
€ 167,50
100 grams liner met een Ionic binnenzijde. Voor een betere doorbloeding, snellere afvoer van afvalstoffen en minder kans op blessures.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 167,50
Beschrijving

Details

Horseware Rambo Ionic Liner 100 gram

Deze therapeutische onderdeken heeft aan de binnenzijde een laag welke “Ionic” wordt genoemd, deze laag bestaat uit allemaal kleine rondjes van het “Ionic” materiaal. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en een snellere afvoer van afvalstoffen.

Deze 100 grams ademende onderdeken is los te gebruiken of je kan deze bevestigen aan elke Horseware deken welke een halsaansluiting heeft.

Lees hier alles wat je wilt weten over het Liner Systeem!

Wat is nou precies Ionic?

Ionic bestaat uit toermalijnen, dit is een kristalsoort maar wanneer deze fijn gemaald wordt tot een poeder krijgt deze stof een elektrische lading. Zowel warm als koud is deze stof elektrisch. De elektrische lading van de toermalijnen stof converteert de moleculen die in de lucht hangen naar negatieve ionen. Negatieve ionen zijn luchtmoleculen welke een elektron bezitten waardoor deze molecuul negatief geladen wordt. 85 % van deze ionen worden opgenomen via de huid en de overige 15 % via de luchtwegen.  In de Ionic stof welke Horseware gebruikt, is deze toermalijnen stof verwerkt, dit ziet eruit als kleine zwarte bolletjes

Hoe werkt Ionic?

De negatieve ionen die ontstaan rondom de toermalijnen stof komen uiteindelijk via het lichaam in de bloedbaan terecht, eenmaal in het bloed zorgen deze ionen ervoor dat de zuurstofatomen afnemen in grote waardoor de bloedvezels wijder worden. Dit heeft tot gevolg dat er meer ruimte ontstaat en het bloed zo beter en efficiënter circuleert. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft dan weer tot gevolg dat de benodigde zuurstof, voedingsstoffen en serotonine sneller getransporteerd kunnen worden via het bloed naar de cellen, organen en spierweefsels. Tevens worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam sneller hersteld en de kans op blessures kleiner wordt en bestaande blessures sneller genezen.

Voordelen:

  • Sneller energie beschikbaar
  • Verbeterde concentratie
  • Lagere bloeddruk
  • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd
  • Kans op blessures wordt verkleind
  • Bestaande blessures genezen sneller
  • Meer collageen aanmaak 
Extra informatie

Extra informatie

Merk RAMBO IONIC
Deken Opties therapeutisch
Voering polyester
Deken Dikte 100
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Zacht deken Review door Kathleen
Kwaliteit
Zeer zacht en mooi onderdeken. Ga ik veel gebruiken.
Mooie pasvorm.
(Geplaatst op 6 oktober 2016)

Login to add review

Artikel QR Code