Rambo ionic liner 100 g

100 grams liner met een Ionic binnenzijde. Voor een betere doorbloeding, snellere afvoer van afvalstoffen en minder kans op blessures.
Waardering:
100% of 100
Niet op voorraad – binnen 2 – 10 dagen verzonden
SKU
HWABJK81-KKS0-CFG

 • Gratis verzending boven de €49,-
 • WhatsApp: +31 (0)653340808
 • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
 • Overleg met onze specialisten

Horseware Rambo Ionic Liner 100 gram

Deze therapeutische onderdeken heeft aan de binnenzijde een laag welke “Ionic” wordt genoemd, deze laag bestaat uit allemaal kleine rondjes van het “Ionic” materiaal. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en een snellere afvoer van afvalstoffen.

Deze 100 grams ademende onderdeken is los te gebruiken of je kan deze bevestigen aan elke Horseware deken welke een halsaansluiting heeft.

Lees hier alles wat je wilt weten over het Liner Systeem!

Wat is nou precies Ionic?

Ionic bestaat uit toermalijnen, dit is een kristalsoort maar wanneer deze fijn gemaald wordt tot een poeder krijgt deze stof een elektrische lading. Zowel warm als koud is deze stof elektrisch. De elektrische lading van de toermalijnen stof converteert de moleculen die in de lucht hangen naar negatieve ionen. Negatieve ionen zijn luchtmoleculen welke een elektron bezitten waardoor deze molecuul negatief geladen wordt. 85 % van deze ionen worden opgenomen via de huid en de overige 15 % via de luchtwegen.  In de Ionic stof welke Horseware gebruikt, is deze toermalijnen stof verwerkt, dit ziet eruit als kleine zwarte bolletjes

Hoe werkt Ionic?

De negatieve ionen die ontstaan rondom de toermalijnen stof komen uiteindelijk via het lichaam in de bloedbaan terecht, eenmaal in het bloed zorgen deze ionen ervoor dat de zuurstofatomen afnemen in grote waardoor de bloedvezels wijder worden. Dit heeft tot gevolg dat er meer ruimte ontstaat en het bloed zo beter en efficiënter circuleert. Een efficiëntere bloedcirculatie heeft dan weer tot gevolg dat de benodigde zuurstof, voedingsstoffen en serotonine sneller getransporteerd kunnen worden via het bloed naar de cellen, organen en spierweefsels. Tevens worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. Dit alles heeft tot gevolg dat het lichaam sneller hersteld en de kans op blessures kleiner wordt en bestaande blessures sneller genezen.

Voordelen Rambo Ionic

 • Sneller energie beschikbaar
 • Verbeterde concentratie
 • Lagere bloeddruk
 • Afvalstoffen worden sneller afgevoerd
 • Kans op blessures wordt verkleind
 • Bestaande blessures genezen sneller
 • Meer collageen aanmaak 

Meer informatie
MerkRambo Ionic
Deken Voeringpolyester
Deken OptiesTherapeutisch
Deken dikte100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rambo ionic liner 100 g
Uw waardering
 1. Heb jij de therapieproducten van Rambo Ionic al? Heb jij de therapieproducten van Rambo Ionic al? Er zijn vele therapieproducten op de markt, zoals onder andere de producten van de Rambo Ionic lijn. De producten van Rambo Ionic dragen bij aan een betere doorbloeding en daarmee aan het herstel van blessures. Wat is Rambo Ionic nu precies?
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.