HORSEWARE

ICE VIBE BOOTS TEST VERSIE

DH Tester

Meer afbeeldingen

  • ICE VIBE BOOTS TEST VERSIE
  • Ice Vibe
ICE VIBE BOOTS TEST VERSIE
€ 247,50
Nieuw de mogelijkheid om de Ice Vibe boots 7 dagen te testen.
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

Horseware Ice Vibe Boots TEST VERSIE

De tester is momenteel beschikbaar

De Ice Vibe Boots van Horseware zijn innovatieve en gebruiksvriendelijke cooling boots inzetbaar bij én ter vermindering van de kans op peesblessures, gallen, kneuzingen, verstuikingen en artritis.

Daar waar de traditionele cold packs alleen maar koelen geven deze boots een trilling af waardoor de bloedcirculatie opgang blijft. Door alleen te koelen valt de bloedcirculatie stil waardoor de zuurstoftoevoer naar het probleemgebied minimaal is. Door de bloedcirculatie op gang te houden verbetert de zuurstof toevoer naar het probleemgebied waardoor het genezingsproces wordt versneld. De cold pack in de cooling boots zorgt voor koeling van de paardenbenen waardoor zwellingen, ontstekingen en pijn wordt verminderd.  Deze unieke combinatie van koelen en trillen bevordert het herstel van en vermindert de kans op peesblessures, zwellingen, gallen en artritis.

Te gebruiken voor de training:
Om de kans op blessures te verminderen kunt u de Ice Vibe Boots voor de training gebruiken zonder cold pack. U maakt dan alleen gebruik van de trilfunctie in de boots. Door het trillen wordt de doorbloeding in de benen gestimuleerd wat de zuurstoftoevoer verbeterd en de kans op blessures verminderd.
Aangeraden wordt om voor de training de boots te laten vibreren op stand 1 of 2 voor optimaal resultaat.

Te gebruiken na de training:
Voor een sneller herstel na een intensieve training of wedstrijd kunt u de Ice Vibe Boots met de cold pack in combinatie met de trilfunctie gebruiken. De afvalstoffen worden sneller afgevoerd en beschadigd weefsel wordt sneller hersteld. De Ice Vibe Boots verminderen tevens gallen rondom de peesschede.
Aangeraden wordt om na de training de boots te laten vibreren op stand 2 of 3 voor optimaal resultaat.

Te gebruiken bij blessures:
Door de unieke combinatie van trillen en koelen wordt het herstel van beschadigd bindweefsel versnel waadrdoor dit product zeer goed inzetbaar is bij paarden met peesblessures en artritis. Door de benen enerzijds te koelen worden ontstekingen verminderd en door anderzijds de bloedcirculatie op gang te houden d.m.v. het trillen wordt de zuurstoftoevoer verhoogd wat het bindweefsel versterkt. Deze 2 componenten dragen bij aan een voorspoedig herstel van blessures.
Aangeraden wordt om de boots te laten vibreren op stand 2 of 3 voor het beste effect.

De Ice Vibe set bevat:

* 2 Ice Vibe Boots
* 2 cold packs
* 2 trillende elementen
* 2 batterijen
* 1 oplader (welke kan worden aangesloten op een laptop met usb aansluiting)
* 3 adapters om ook op internationaal concours de juiste aansluiting te hebben om de batterijen op te laden.

Levensduur accu

De bijgeleverde accu's kunnen tot 2 uur stroom leveren. Een behandeling duurt 20 minuten.

Extra informatie

Extra informatie

DH Tester Ja
Merk HORSEWARE
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Super!! Review door I. Methorst
Kwaliteit
Hele fijne boots! Zijn super van kwaliteit en ook de batterijen gaan lang genoeg mee voordat je ze weer moet opladen. Ook zijn de panelen heel makkelijk te bedienen als het paard de boots om heeft. De boots zijn de investering zeker waard! Ze helpen mijn paard bij zijn blessure en bieden ook verlichting!
(Geplaatst op 29 juni 2016)

Login to add review

Artikel QR Code