Incrediwear Equine Onderlappen

De Incrediwear onderlappen zijn gemaakt van een innovatief materiaal. Het materiaal zorgt voor een maximale doorbloeding en optimale drainage van de lymfe.

€ 150,00
10 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
EN10-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Incrediwear Onderlappen / Standing Wraps 2 stuks

De Incrediwear onderlappen zijn gemaakt van een innovatief materiaal. Het materiaal zorgt voor een maximale doorbloeding en optimale drainage van de lymfe. Geen enkel ander therapeutisch product zorgt tevens voor een optimaal werkend lymfesysteem, dit maakt het materiaal uniek op het gebied van therapeutische producten voor paarden. Het lymfestelsel (lymfevaten en lymfeknopen) heeft een cruciale rol bij het aanmaken en onderhouden van de lichaamscellen. De lymfe heeft een voedende, zuiverende en drainerende rol. Door de gecombineerde werking worden alle afvalstoffen uit de weefsels afgevoerd (een groot deel komt niet alleen in het bloed maar ook in de lymfe terecht).

De onderlappen zijn geschikt om te gebruiken op stal. De onderlappen kunnen bevestigd worden d.m.v. stalbandages. De onderlappen zijn geschikt om dagelijks te gebruiken.

De Incrediwear onderlappen zijn preventief te gebruiken om blessures te voorkomen en ze zijn te gebruiken voor bestaande blessures waaronder peesblessures, gallen, stalbenen, zwellingen en artrose. In beide gevallen versnellen ze het herstel op cellulair niveau. De Indrediwear onderlappen hebben tevens een ontstekingsremmende en pijnstillende werking.

Hoe werkt de Incrediwear stof?

Incrediwear is een unieke 'therapeutische' stof welke al meer dan 6 jaar in de menselijke sportindustrie wordt gebruikt. Incrediwear is een in germanium (koolstof) ingebedde vezel welke actief wordt als deze in aanraking komt met lichaamswarmte. Als de stof actief is komt er een negatieve ion vrij welke de doorbloeding maximaal op gang brengt en daarnaast tevens zorgt voor een optimaal werkend lymfesysteem.

Naast de bandages zijn er ook socks en trainingsbandages.


Meer informatie
MerkIncrediwear-Equine
Dekenmaat145 | 195 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Incrediwear Equine Onderlappen
Uw waardering
  1. Merk uitgelicht: Incrediwear Merk uitgelicht: Incrediwear Nog niet zo lang in het assortiment van Dochorse, maar wij zijn fan. De producten van Incrediwear zorgen ervoor dat de bloedcirculatie verhoogd wordt om zo ontstekingen en zwellingen te verminderen, pijn te verlichten, mobiliteit te herstellen en het proces tot herstel te versnellen. Veel mensen denken dat hierbij compressie noodzakelijk is, maar niets is minder waar. De producten van Incrediwear hebben geen compressie nodig.
© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.