KENTUCKY

KENTUCKY UITRIJDEKEN

Meer afbeeldingen

  • KENTUCKY UITRIJDEKEN
  • KENTUCKY UITRIJDEKEN
  • KENTUCKY UITRIJDEKEN
KENTUCKY UITRIJDEKEN
€ 124,50
Deze uitrijdeken is 160gram gevuld en is ideaal om de paarden mee los te rijden of in- en uit te stappen wanneer het koud is.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 124,50
Beschrijving

Details

Kentucky Uitrijdeken

Deze uitrijdeken is 160gram gevuld en is ideaal om de paarden mee los te rijden of in- en uit te stappen wanneer het koud is. De voering van artificieel konijnenvacht zorgt voor extra warmte aangezien het kleine luchtbelletjes creëert dat de lichaamswarmte van het paard vasthouden. Ook geeft het een extreem comfortabel gevoel en doet de vacht van je paard glanzen. De voering helpt ook schuurplekken te voorkomen.

De uitrijdeken heeft een sterke klittenbandsluiting die je voor het zadel kan sluiten alsook een staartriempje. Het Diamond quilting patroon, de bruine artificieel lederen bies en het Kentucky logo in bruin artificieel leder zorgen voor een zeer stijlvolle look.

- 160gr
- Artificieel konijnenvacht
- Extra warmte
- Comfortabel
- Voorkomt schuurplekken
- Voor het zadel sluiten
- Staartriempje
- Stijlvolle look
- Wasmachine 30°, geen droger

Extra informatie

Extra informatie

Merk KENTUCKY
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Top deken Review door Saskia
Kwaliteit
Ik gebruik deze deken tijdens de revalidatie van mijn paard na een peesblessure. Hij moet nu nog rustig aan doen, maar met het koude weer en de frisse wind is het fijn dat hij het niet super koud krijgt. De pasvorm is super, de buitenstof is stevig en mooi afgewerkt en de binnenkant is super zacht. Echt een fijne deken voor de winter!
(Geplaatst op 22 november 2018)

Login to add review

Artikel QR Code