Uitrijdeken

Op zoek naar een uitrijdeken voor je paard? Wij zijn de specialist op het gebied van uitrijdekens voor paarden. Of je nou een waterdichte uitrijdeken of een uitrijdeken van fleece zoekt, wij hebben het voor je. Een uitrijdeken gebruik je niet alleen voor het uitrijden van je paard maar kan je ook gebruiken tijdens het losrijden of tijdens het longeren. De meeste uitrijdekens hebben een zadeluitsparing en blijven goed liggen tijdens het rijden.

Advies over onze uitrijdekens

Wil je meer weten over onze uitrijdekens? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Elsemiek. Elsemiek heeft al onze uitrijdekens gepast op meerdere paarden en kan je daarom van een goed advies voorzien.

Producten 1-20 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bij DocHorse vind je een ruim assortiment aan uitrijdekens ook wel nierdekens van Kentucky, Back on Track, Amigo, Rambo en Bucas Recuptex. Bij ons bestel je uitrijdekens voor jouw paard met of zonder zadeluitsparing. Wij hebben uitrijdekens van waterdicht materiaal maar ook van zachte fleece of wol.

Waarom heb je een uitrijdeken nodig voor jouw paard?

Een uitrijdeken (ook wel rijdeken of nierdeken) kan je gebruiken tijdens het losrijden, je paard is dan nog niet helemaal opgewarmd en een uitrijdeken houdt jouw paard warm. Een uitrijdeken kan ook gebruikt worden tijdens het uitstappen van je paard. Als de tempratuur buiten heel laag is en je paard is geschoren kan je ook gewoon rijden met een uitrijdeken en hoeft deze niet perse alleen voor het in- of uitstappen gebruikt te worden.
Een uitrijdeken zonder zadeluitsparing kan ook gebruikt worden om je paard mee te longeren. De longeersingel kan dan over de uitrijdeken heen bevestigd worden of je kan de uitrijdeken vastmaken aan je longeersingel. Deze dekens worden ook wel Quater Sheets genoemd of vierkante uitrijdekens.

Welke speciale uitrijdekens zijn er?

Een vliegen uitrijdeken

Wij hebben ook rijdekens in ons assortiment welke je paard beschermen tegen vliegen en dazen. Deze vliegen uitrijdekens zijn gemaakt van een dunne mesh stof en hebben een zadeluitsparing zodat de deken goed blijft liggen tijdens het rijden. Door het gebruik van een vliegen uitrijdeken kan je ongestoord genieten van een bosrit of je training. Een echte bestseller is de Busse vliegen uitrijdeken.

Een therapeutische uitrijdeken

Wij hebben ook therapeutische uitrijdekens in ons assortiment. Deze uitrijdekens hebben een therapeutische binnenkant, deze speciale stof zorgt voor een betere doorbloeding zodat je paard sneller opgewarmd is en minder snel spierpijn heeft. Een echte bestseller is de Bucas Recuptex uitrijdeken, deze uitrijdeken heeft een Recuptex binnenkant.

Welke uitrijdeken voor jouw paard?

Wil je weten welke uitrijdeken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Elsemiek. Elsemiek heeft al onze uitrijdeken gepast zodat ze alle in’s en out’s weet en je van een goed advies kan voorzien.

© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.