NAF

NAF BRIGHTER THAN WHITE

NAF Brighter Than White
NAF BRIGHTER THAN WHITE
€ 14,95
Voor een witter dan wit resultaat. Deze poeder is zowel droog als nat te gebruiken. Voor de meest oogverblindende witte benen adviseren wij deze poeder aan te mengen met een beetje water tot een pasta.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 14,95
Beschrijving

Details

NAF Brighter than White

Voor een witter dan wit resultaat. Deze poeder is zowel droog als nat te gebruiken. Voor de meest oogverblindende witte benen adviseren wij deze poeder aan te mengen met een beetje water tot een pasta. Smeer vervolgens de benen in en zet de benen voor een nacht in de bandages, de volgende dag is het resultaat verbluffend!

Extra informatie

Extra informatie

Merk NAF
Gebruiksaanwijzing

Directions for use: Brighter than white can be used wet or dry.

Apply it Wet - This non sticky brilliant white formulation can be mixed with a little water to a paste, simply apply the night before and bandage while still wet for whiter than white legs.

Apply it Dry - Brighter than white can also be applied to those last minute stains with a slightly damp brush or sponge dipped into the powder and applied to the legs or body. Remove excess powder with a clean brush when dry.

Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 1 )
Sort by:

1 artikel(en)

per pagina
Top product Review door Bianca Schoenmakers
Kwaliteit
Ik moet zeggen het werkt super! Vieze achterbenen hebben we snel en gemakkelijk weer stralend wit gekregen. De Brighter than White is een poeder welke je zowel nat als droog kan gebruiken, als je hem nat wilt gebruiken kan je de poeder mengen met wat water tot een pasta. Wij hebben hem droog gebruikt; pak een handdoek, stop de handdoek in het poeder en wrijf het poeder op de vieze vlekken, laat het een paar minuten zitten, borstel het daarna schoon en de vieze plekken zijn als sneeuw voor de zon verdwenen. Erg makkelijk en snel te gebruiken, ideaal voor op concours
(Geplaatst op 5 maart 2018)

Login to add review

Artikel QR Code