Naf electro salts

Elektrozouten is een geconcentreerde combinatie van de essentiële plasmazouten in combinatie met dextrose om een efficiënte absorptie van de zouten te bevorderen.

Waardering:
100% of 100
€ 33,95
3 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
NAFE16-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
1000 gr33€ 33,95€ 1,03
4000 gr133€ 104,95€ 0,79
10 kg333€ 222,50€ 0,67

NAF Electro Salts

Elektrozouten is een geconcentreerde combinatie van de essentiële plasmazouten in combinatie met dextrose om een efficiënte absorptie van de zouten te bevorderen. Elektrozouten moeten worden gevoed na inspanning, na hevig zweten of tijdens periodes van zeer warm weer. Elektrozouten kunnen gemakkelijk in de voeding worden gegeven of in water worden opgelost. Zorg er altijd voor dat er schoon zoet water beschikbaar is.

 


Meer informatie
MerkNAF
SubstantiePoeder
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing NAF Electro Salts

Je kunt de NAF Electro Salts toedienen over het voer na een zware inspanning, hevig zweten of tijdens warm weer. Zorg dat er altijd voldoende water in de buurt is. 

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Naf electro salts
Uw waardering
  1. Pas op voor een hitteshock + handige tips Pas op voor een hitteshock + handige tips Met deze tropische dagen, is het belangrijk het welzijn van je paard goed in de gaten te houden. Het is belangrijk dat een paard goed drinkt, niet zonder bescherming in de brandende zon wordt gezet (let hierbij vooral ook op het tijdstip dat het paard buiten staat), en als het mogelijk is, plan de trainingen dan in op een koeler tijdstip van de dag, bijvoorbeeld de vroege ochtend of in de avond.
  2. Elektrolyten: 3 vragen beantwoord Elektrolyten: 3 vragen beantwoord Het zweet van je paard is rijk aan elektrolyten en zorgt voor het witte schuim wat kan ontstaan. Grote hoeveelheden elektrolyten gaan verloren via het zweet wanneer je traint. Om optimaal te kunnen blijven presteren is het belangrijk om de elektrolyten welke verloren zijn gegaan weer aan te vullen d.m.v. een supplement. In deze blog lichten we drie populaire vragen uit met betrekking tot elektrolyten.  
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.