NAF

NAF SKIN WASH

Sale
Skin Wash
NAF SKIN WASH

Normale prijs: € 30,50

Special Price € 15,25

Deze volledig natuurlijke shampoo biedt een eerste klas behandeling die de huid van je paard verdient. Skin Wash is een zachte unieke mix van plantaardige ingrediënten, zoals Aloë Vera.
Levertijd: direct leverbaar
Beschrijving

Details

NAF Skin Wash 1000 ml + Handdoek

Ideaal product om te gebruiken na het scheren. Reinig je paard na het scheren met deze body wash en de deep cleansing doek. Deze combinatie zorgt ervoor dat de beschadigde huid herstelt en wordt gekalmeerd, dit resulteert is een glanzende vacht zonder strepen!

Deze volledig natuurlijke shampoo biedt een eerste klas behandeling die de huid van je paard verdient. Skin Wash is een zachte unieke mix van plantaardige ingrediënten, zoals Aloë Vera, ontworpen om ondersteuning te bieden voor een beschadigde huid, aangetast door bultjes, uitslag of lichte irritaties. Dit 3 in 1 product zorgt voor een optimale huidverzorging. De Skin Wash kan zowel met warm als koud water gebruikt worden of rechtstreeks op de huid.

Een warme wasbeurt na het scheren, of voor een grondige schoonmaakbeurt, een koude wasbeurt voor een verfrissende reiniging om zweet, vet en stof te verwijderen uit de vacht (Cool Wash), of rechtstreeks op de huid aangebracht in een geconcentreerde vorm om specifieke aandachtspunten aan te pakken.

Elke fles NAF Skin Wash wordt geleverd met een GRATIS NAF Deep Cleansing doek

Extra informatie

Extra informatie

Merk NAF
Beoordelen

Klantenreviews

Er zijn nog geen reviews

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code