Naf skin wash

Deze volledig natuurlijke shampoo biedt een eerste klas behandeling die de huid van je paard verdient. Skin Wash is een zachte unieke mix van plantaardige ingrediënten, zoals Aloë Vera.
€ 29,95
Beschikbaarheid:
Niet op voorraad
SKU
NAFL208.PACK

NAF Skin Wash 1000 ml + Handdoek

Ideaal product om te gebruiken na het scheren. Reinig je paard na het scheren met deze body wash en de deep cleansing doek. Deze combinatie zorgt ervoor dat de beschadigde huid herstelt en wordt gekalmeerd, dit resulteert is een glanzende vacht zonder strepen!

Deze volledig natuurlijke shampoo biedt een eerste klas behandeling die de huid van je paard verdient. Skin Wash is een zachte unieke mix van plantaardige ingrediënten, zoals Aloë Vera, ontworpen om ondersteuning te bieden voor een beschadigde huid, aangetast door bultjes, uitslag of lichte irritaties. Dit 3 in 1 product zorgt voor een optimale huidverzorging. De Skin Wash kan zowel met warm als koud water gebruikt worden of rechtstreeks op de huid.

Een warme wasbeurt na het scheren, of voor een grondige schoonmaakbeurt, een koude wasbeurt voor een verfrissende reiniging om zweet, vet en stof te verwijderen uit de vacht (Cool Wash), of rechtstreeks op de huid aangebracht in een geconcentreerde vorm om specifieke aandachtspunten aan te pakken.

Elke fles NAF Skin Wash wordt geleverd met een GRATIS NAF Deep Cleansing doek

Meer informatie
MerkNAF
Inhoud - ml1 L
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Naf skin wash

Ook interessant

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.