25% KORTING - CODE: SUMMER25   -   Nog maar

NAF

NAF SKIN WASH

Skin Wash
NAF SKIN WASH
€ 29,95
Deze volledig natuurlijke shampoo biedt een eerste klas behandeling die de huid van je paard verdient. Skin Wash is een zachte unieke mix van plantaardige ingrediënten, zoals Aloë Vera.
Beschikbaarheid: op voorraad
Beschrijving

Details

NAF Skin Wash 1000 ml + Handdoek

Ideaal product om te gebruiken na het scheren. Reinig je paard na het scheren met deze body wash en de deep cleansing doek. Deze combinatie zorgt ervoor dat de beschadigde huid herstelt en wordt gekalmeerd, dit resulteert is een glanzende vacht zonder strepen!

Deze volledig natuurlijke shampoo biedt een eerste klas behandeling die de huid van je paard verdient. Skin Wash is een zachte unieke mix van plantaardige ingrediënten, zoals Aloë Vera, ontworpen om ondersteuning te bieden voor een beschadigde huid, aangetast door bultjes, uitslag of lichte irritaties. Dit 3 in 1 product zorgt voor een optimale huidverzorging. De Skin Wash kan zowel met warm als koud water gebruikt worden of rechtstreeks op de huid.

Een warme wasbeurt na het scheren, of voor een grondige schoonmaakbeurt, een koude wasbeurt voor een verfrissende reiniging om zweet, vet en stof te verwijderen uit de vacht (Cool Wash), of rechtstreeks op de huid aangebracht in een geconcentreerde vorm om specifieke aandachtspunten aan te pakken.

Elke fles NAF Skin Wash wordt geleverd met een GRATIS NAF Deep Cleansing doek

Extra informatie

Extra informatie

Merk NAF
Hoeveelheid 1000 ml
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
50%
( 1 )
4 star :
50%
( 1 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
Fijn na het scheren Review door Marlou
Kwaliteit
Al meerdere keren na het scheren gebruikt bij verschillende paarden. Geeft de paarden een mooie glans en haalt alle losse haren eruit.
Erg tevreden
(Geplaatst op 11 mei 2019)
gebruik het na het scheren Review door Jolanda
Kwaliteit
Ik heb de skin wash gebruikt na het scheren van mijn paard. De huid was na het scheren rustig en glansde super mooi. Fijn!
(Geplaatst op 21 januari 2019)

Login to add review

Ook interessant:

Artikel QR Code