Regendeken

Op zoek naar een regendeken voor jouw paard? Wij zijn de online specialist op het gebied van regendekens. Wij hebben een ruime keuze aan regendekens op voorraad en in de aanbieding. Een regendeken is een waterdichte paardendeken welke je paard beschermt tegen regen en kou. Een regendeken heeft geen (of een hele lichte) vulling en is daarom geschikt om te gebruiken tijdens de seizoenswisselingen. Wil je een deken met vulling? Neem dan eens een kijkje bij onze winterdekens.

Advies over regendekens

Wil je weten welke regendeken geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Elsemiek. Elsemiek heeft al onze paardendekens op meerdere paarden gepast en kan je daarom van een goed advies voorzien. Het staat bij ons voorop dat jouw paard een regendeken draagt welke perfect past.

Producten 1-20 van 91

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Bij DocHorse.nl vind je een ruim assortiment aan waterdichte regendekens voor jouw paard. Regendekens bestel je bij DocHorse.nl in alle mogelijke opties van de merken Horseware, Amigo, Rambo, Rhino, Kentucky en Bucas.

Wij hebben regendekens met een vaste hals en afneembare hals, maar ook waterdichte regendekens met een liner systeem. Ook voor bredere paarden hebben wij dekens in een big neck en XL uitvoering.

Waarom heb je een regendeken nodig?

Een waterdichte regendeken beschermt jouw paard tegen wind en regen. Wanneer je niet wilt dat jouw paard een dikke wintervacht krijgt is het aan te raden om een waterdichte paardendeken op te leggen wanneer de temperatuur daalt. Waterdichte regendekens hebben geen vulling en hebben meestal een nylon of katoenen voering maar zijn er ook met een fleece voering voor net een beetje extra warmte. Paardendekens met een vulling zijn waterdichte winterdekens.

Waar moet je opletten bij het kopen van een waterdichte regendeken?

Dit is geheel afhankelijk van je eigen wensen. Wanneer je paard met meerdere paarden buiten loopt adviseren wij een sterke paardendeken te bestellen van minimaal 1000D, dit verkleint de kans op scheuren door bijvoorbeeld spelen. Daarnaast is de pasvorm erg belangrijk, jouw paard moet vrij kunnen bewegen, wij hebben regendekens voor paarden welke een brede hals hebben zoals de Rambo paardendekens en de Bucas Big Neck paardendekens.

Kies voor een waterdichte regendeken met een aansluiting voor onderdekens!

Maak van jouw waterdichte regendeken binnen een handomdraai een winterdeken door onderdekens aan de regendekens te bevestigen middels speciale bevestigingspunten. Hiervoor kan je gebruik maken van de Horseware liners en Bucas Select onderdekens.

Welke regendeken voor jouw paard?

Wil je weten welke regendeken het meest geschikt is voor jouw paard? Neem dan contact op met onze dekenspecialist Elsemiek. Elsemiek heeft al onze regendekens op meerdere paarden gepast zodat je van een goed advies kan voorzien.

Twijfel je over welke dekenmaat je paard heeft? Op deze pagina vind je een handig maattabel voor paardendekens en handige info over hoe je jouw paard kan opmeten.

© 2023 DocHorse. All Rights Reserved.