Pavo Multivit15

PavoMultivit15 is een goede ondersteuning voor paarden die wel iets extra's kunnen gebruiken. Zit je paard niet helemaal lekker in zijn vel of heeft zijn afweer een oppepper nodig

€ 39,99
3 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
PAV91561

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
3000 gr30€ 39,99€ 1,33

Pavo Multivit15 voor jouw paard

PavoMultivit15 is een goede ondersteuning voor paarden die wel iets extra's kunnen gebruiken. Zit je paard niet helemaal lekker in zijn vel of heeft zijn afweer een oppepper nodig? Dan is PavoMultivit15 het geschikte supplement.

Pavo Multivit15 bevat een breed spectrum aan vitaminen en CellProtect antioxidanten, die vele lichaamsfuncties ondersteunen. Zo speelt vitamine B1 (thiamine) een rol bij de suikeromzetting. Vitamine B2 (riboflavine) en B5 zorgen voor energie in de cellen. Vitamine B3 (niacinamide) is nodig voor verschillende celprocessen. Choline helpt bij de spierontspanning. Naast synthetische vitamine E bevat Pavo MultiVit15 ook de natuurlijke CellProtect antioxidanten voor een betere beschikbaarheid van vitamine E en het neutraliseren van de vrije radicalen.

De hoeveelheid vitamine A in Pavo Multivit15 is bewust verlaagd, omdat onderzoek heeft uitgewezen dat dit vaak te hoog wordt gedoseerd en ‘hoe hoger hoe beter’ gaat voor deze vitamine niet op. Overdosering kan tot problemen leiden.

Pavo Multivit 15 is een compleet vitaminesupplement dat de afweer van een paard oppept. Het draagt bij aan een glanzende vacht en een vlotte verharing. Het bevat geen tarweproducten.

Inhoud: 3KG


Meer informatie
MerkPavo
Inhoud - gram3000 gr
Dosering100
Ingrediënten

Samenstelling PavoMultivit15

Luzerne / Roggevoerbloem / Calciumcarbonaat / Sojabonenschroot nonGMO / Sojaolie nonGMO / Dextrose

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing PavoMultivit15

Meestal is een kuur van drie à vier weken, waarbij dagelijks Pavo Multivit15 aan het voer wordt toegevoegd voldoende, maar voor langdurige ondersteuning is langer geven ook geen probleem.

  • Paard (ca. 600 kg): 100 gram per dag
  • Pony (ca. 300 kg): 50 gram per dag
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pavo Multivit15
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.