Pavo Sandclear

Het is een veel voorkomende maar vervelende situatie: een opeenhoping van zand in de darmen van je paard. 

€ 44,95
10 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
PAV86303

- +
 • Gratis verzending boven de €49,-
 • WhatsApp: +31 (0)653340808
 • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
 • Overleg met onze specialisten

Pavo Sandclear 2KG

Het is een veel voorkomende maar vervelende situatie: een opeenhoping van zand in de darmen van je paard. Vooral als paarden veel tijd doorbrengen in paddocks en kale of droge weiden, kunnen ze te veel zand binnenkrijgen. Maar zelfs in een volle groene wei of met het eten van ruwvoer kan er te veel zand in het lichaam komen. Daarom is het belangrijk om de afvoer van zand uit de darmen regelmatig te ondersteunen.
 
Psylliumschillen hebben een bewezen ondersteunende werking bij het verwijderen van zand uit de darmen. Wanneer psylliumdoppen in contact komen met darmvocht, verandert het in een soort kleverige gel. Deze gel trekt zand en vuil aan en voert het vervolgens weg uit de darmen.
 
Zand in de darmen kan een negatieve invloed hebben op de spijsvertering. Pavo SandClear helpt niet alleen zand te verwijderen, maar is ook verrijkt met prebiotica en andere ingrediënten om een gezonde spijsvertering extra te ondersteunen. Prebiotica bevorderen de groei van goede darmbacteriën. Daarnaast is Pavo SandClear verrijkt met gerstegras, dat sterke ontstekingsremmende eigenschappen heeft en een positief effect op de darmimmuniteit. Het ondersteunt ook de verwijdering van opgehoopte gifstoffen in het maagdarmkanaal. De oregano-olie in Pavo SandClear heeft antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen en ondersteunt ook een gezonde microflora.

Belangrijke eigenschappen Pavo Sandclear: 

 • Ondersteunt de verwijdering van zand uit de darmen
 • Met psylliumdoppen
 • Verrijkt met prebiotica
 • Ondersteunt een gezonde darmflora
 • Positief effect op de darmimmuniteit
 • Heeft ontstekingsremmende, antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen
 • Dopingvrij (FEI)

Meer informatie
MerkPavo
Ingrediënten

Samenstelling Pavo Sandclear

Lijnzaadvezels (Psylliumdoppen), Appel gedroogd, Lijnzaadvlokken, Biergist, Gerstegras, Rietmelasse, Oregano, Niet genetisch gemodificeerde sojaolie. 

Analytische bestanddelen: Calcium 1.53%, Fosfor 0.34%, Magnesium 0.14%, Natrium 0.08%, Ruw eiwit 13.1%, Ruw vet 4.6%, Ruwe as 7.3%, Ruwe celstof 8.9%

 

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Pavo Sandclear

Pony (300 kg): 100 g
Paard (600 kg): 200 g

Als uit de mestcontrole blijkt dat er zand in de mest zit, geef dan een week lang Pavo SandClear volgens het voeradvies. Herhaal de mestcontrole na deze week. Als er nog steeds zand in de mest zit, geef dan opnieuw Pavo SandClear gedurende een week en herhaal dit tot er tijdens de controle geen zand meer in de mest zit.

Tip: Doe de mestcontrole minstens drie dagen achter elkaar voor een representatief resultaat. Eén goede test is geen garantie voor een zandvrije darm.

Onderhoudsdosering:

Pony (300 kg): 50 g
Paard (600 kg): 100 g
Voer Pavo SandClear voor onderhoud gedurende een week, eenmaal per maand.

Meng Pavo SandClear met het gewone voer of met slobber. Bij vermenging met slobber of ander geweekt voer: Pavo SandClear vlak voor het voeren toevoegen (niet laten weken).

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pavo Sandclear
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.