Phytonics hormone

Phytonics Hormone is te gebruiken bij gedragsveranderingen, voor of tijdens de hengstigheid. Phytonics Hormone is geschikt voor hengsten en ruinen die te veel last hebben van de mannelijke hormonen

Waardering:
100% of 100
€ 32,99
10 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
PYHOR13015

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
50 ml50€ 32,99€ 0,66

Phytonics HormOne 50 ml

Te gebruiken bij gedragsveranderingen, voor of tijdens de hengstigheid. Voor de cyclus. Voor hengsten en ruinen die te veel last hebben van de mannelijke hormonen.

Samenstelling Phytonics Hormone 

Samenstelling extracten van Artisjok (Cynara scolymus), Duizendguldenkruid (Centaurium erythraea), Grote engelwortel (Angelica archangelica), Kalmoes (Acorus calamus), Kattenklauw (Uncaria tomentosa), Monnikspeper (Agnus castus), Mariadistel (Carduus marianus), Paardenbloem (Taraxacum officinale) en Saffraanbloesem (Crocus sativa flores). Verdund extract van Stinkende gouwe (Chelidonium majus). Bentonite -Montmorillonite. Alcohol 48%.

Eigenschappen per ingredient:

Artisjok (Cynara scolymus), Duizendguldenkruid (Centaurium erythraea), Grote engelwortel (Angelica archangelica), Kalmoes (Acorus calamus), Kattenklauw (Uncaria tomentosa) en Mariadistel (Carduus marianus) zijn fytotherapeutische ingrediënten die goed zijn voor de lever. In de Chinese geneeskunde zijn de vrouwelijke geslachtsorganen en de daarbij behorende emoties te herleiden tot de leverenergie. Deze ingrediënten bevorderen een normale en regelmatige cyclus.

Monnikspeper (Agnus castus) voor een normale cyclus, wordt vooral ingezet bij ongemakken rondom de cyclus, zoals wisselende stemmingen.

Kalmoes (Acorus calamus) goed voor de cyclus.

Saffraanbloesem (Crocus sativa flores) ondersteunt de vrouwelijke geslachtsorganen. Werkt rustgevend.

Paardenbloem (Taraxacum officinale) beïnvloedt de algemene stofwisseling en is bloedzuiverend.

Verdund extract van Stinkende gouwe (Chelidonium majus) helpt bij wisselende stemmingen, maakt het paard minder prikkelbaar.


Meer informatie
MerkPhytonics
Inhoud - ml50 ml
SubstantieVloeibaar
Dosering1 ml
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Phytonics Hormone

10 - 15 druppels. 20 druppels is circa 1 ml.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Toediening Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Behandelingsduur Gebruik Phytonics HormOne altijd minimaal gedurende 2 cycli. Stop met het geven na dekking of inseminatie.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Phytonics hormone
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.