Phytonics joint comp

Phytonics Joint Comp helpt gewrichten soepel te houden en draagt bij aan het behoud van gezond kraakbeen in de gewrichten bij honden, katten en paarden.

Waardering:
93% of 100
€ 78,99
> 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
SKU
PYJOI130-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten

Phytonics Joint Comp

Phytonics Joint Comp helpt gewrichten soepel te houden en draagt bij aan het behoud van gezond kraakbeen in de gewrichten bij honden, katten en paarden. Phytonics Joint Comp (aanvullend diervoeder) bevat glucosaminesulfaat en chondroitinesulfaat voor de vorming van de proteoglycanen. De proteoglycanen vormen samen met water, kraakbeencellen en collageen het gewrichtskraakbeen; dit vormt het stootkussen tussen beide delen van het gewricht. De botten en het bindweefsel worden verstevigd en de spierspanning wordt verminderd. Phytonics Joint Comp bevat geen calcium (zit in de voeding) daarom ook geschikt voor jonge dieren.


Meer informatie
MerkPhytonics
SubstantiePoeder
Ingrediënten

Samenstelling Phytonics Joint Comp

Samenstelling (per 7 gram): Extract van Boswellia serrata, Ribes nigrum, Salix alba, Solidago virga aurea. Chondroitinesulfaat, 775 mg Glucosaminesulfaat (als -sulfaat 2 KCl), 0,014 mg Koper(als -chelaat), 359 mg Magnesium (als -citraat), 3 mg Mangaan (als -chelaat), 904 mg Methylsulfonylmethaan (MSM), 58,1 mg Niacinamide, 586 mg Vitamine C (als ascorbinezuur). Bentonite-Montmorillonite.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Phytonics Joint Comp

Tenzij arts of therapeut anders voorschrijft, twee keer daags:

Paard 0,75 maatschep
Pony 0,50 maatschep
1 maatschep voor paard en pony bevat circa 7 gram

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Toediening

Kan over het voer gegeven worden. Bevochtig (bij droog voer) het voer/poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt.

Duur van de behandeling

In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Phytonics joint comp
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.