Trm kurasyn 360x

KuraSyn 360x is een aanvullend voedingssupplement voor paarden met sterk biologisch beschikbare curcumine in combinatie met hyaluronzuur.

Waardering:
98% of 100
€ 39,96 € 49,95
> 10 op voorraad – wordt vandaag nog verzonden
SKU
TRM809-CFG

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
500 ml20€ 39,96€ 2,00
1 L40€ 73,80€ 1,84
3750 ml150€ 243,96€ 1,63

TRM Kurasyn 360X

Kurasyn 360x is een aanvullend voedingssupplement voor paarden, gemaakt van sterk biologisch beschikbare curcumine in combinatie met hyaluronzuur. Het bevat een snelwerkend curcumine-extract samengesteld met een van nature voorkomend oligosaccharide, en heeft een beduidend betere absorptie dan de standaard Kurkuma.

Kurasyn 360x bevat krachtige en natuurlijke anti oxidanten. Bevat meer dan 4x de hoeveelheid van actieve curcumine en is 85x meer biologisch beschikbaar, vergeleken met standaard kurkuma. Bevat 150mg hyaluronzuur per 50ml,wat kan helpen bij het onderhoud van synoviaal vloeistof, het gewrichts smeermiddel. Bevat geen verboden stoffen.

Kurasyn 360x kan worden toegediend bij oa:

  •    Voor en na perioden van fysieke stress;
  •    Voortdurend voor paarden in zware training en wedstrijden;
  •    Voor het onderhouden van de normale gewrichtsfunctie;
  •    Tijdens perioden van revalidatie van blessures.
  •    Bijpassende doseerpomp los verkrijgbaar.

Waarom wordt TRM Kurasyn beter opgenomen dan andere supplementen?

Over het algemeen worden de voordelen van Curcumine in supplementen beperkt door slechte oplosbaarheid en de beperkte opneembaarheid in het lichaam. Curcumine moet via een drager worden toegediend om de biologische beschikbaarheid en opneembaarheid in het bloed en de weefsels te verbeteren. Anders dan andere supplementen zit er in Kurasyn een drager; de natuurlijke oligosacchariden. Deze verbetert de oplosbaarheid, verspreiding en absorptie door het lichaam. Deze structuur zorgt ervoor dat er een waterafstotende holte gecreeërd wordt waar de curcumine naar de darmen geleid wordt. De curcumine wordt daarom onaangetast door de maag naar de dunne darm gebracht. 

De conclusie: de goede opneembaarheid t.o.v. van andere supplementen ligt aan de vorm waarin de curcumine aangeboden wordt. Deze is anders dan bij andere vergelijkbare supplementen. 


Meer informatie
MerkTRM
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantieVloeibaar
Ingrediënten

Samenstelling TRM Kurasyn:

per 50 ml Natriumhyaluronaat (Hyaluronzuurgehalte 150 mg/50ml), Sorbitol, Glycerine. Hulpstoffen per 50 ml Curcuma longa L. 1500 mg Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 0,1%, ruwe olie 0,5%, ruwe vezels 0,4%, ruwe as 0,3%, vocht 64,9%, natrium 0,0537%.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing TRM Kurasyn:

KuraSyn 360x moet worden toegevoegd aan het normale rantsoen. De onderhoudsvoedering is 25 ml per dag, maar tijdens periodes van intensieve training en herstel 50 ml per dag. Voorzichtigheid is geboden bij het voeren van paarden met witte neuzen, omdat het product vlekken kan maken - het wordt aanbevolen het product rechtstreeks aan het paard te voeren.

ProductreviewVeel blessure leed gehad met mijn merrie. Strak in de bovenlijn, hals problemen etc. Ik geef nu ruim een maand Kurasyn en de chiropractor was blij verrast. Ze loopt stukken beter en is soepeler in haar lijf. Ook mentaal flink verbeterd.
product_review_titel_1Veel verbetering
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Trm kurasyn 360x
Uw waardering
  1. TRM Kurasyn 360X uitgelicht TRM Kurasyn 360X uitgelicht Ken jij de Kurasyn van TRM al? Kurasyn bevat o.a. curcumine dit is het actieve bestanddeel in kurkuma, echter bevat kurkuma zelf slechts 1.6 tot 3.3% curcumine. Het actieve bestanddeel in de Kurasyn bevat maar liefst 14% curcumine en is zeer goed opneembaar. Hierdoor zie je na enkele dagen al verbetering. Kurasyn heeft een verlichtende werking en zorgt voor een snellere afvoer van afvalstoffen en aanvoer van “reparatiemateriaal”. Door de toevoegi
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.