Puur respirato

Puur Respirato is ontwikkeld ter ondersteuning van de luchtwegen

Waardering:
100% of 100
Speciale prijs € 21,70 Normale prijs € 30,99
2 op voorraad - wordt vandaag verzonden
SKU
PNLUC11020

- +
  • Gratis verzending boven de €49,-
  • WhatsApp: +31 (0)653340808
  • Voor 23:59 besteld = volgende werkdag in huis
  • Overleg met onze specialisten
InhoudDagenprijsPrijs per dag
100 ml50€ 21,70€ 0,43

Puur Respirato / Luchtwegen 100 ml

Puur Respirato is ontwikkeld ter ondersteuning van de luchtwegen. Het ondersteunt de conditie van de slijmvliezen van de bovenste luchtwegen. Puur Respirato draagt bij aan de algehele weerstand van je paard. 


Meer informatie
MerkPuur Natuur
Inhoud - ml100 ml
Dekenmaat145 | 195 cm
SubstantieVloeibaar
Dosering2 ml
Ingrediënten

Samenstelling Puur Respirato

  • Echte tijm (Thymus vulgaris)
  • Eucalyptusboom (Eucalyptus globulus)
  • Rode zonnehoed (Echinacea purpurea)
  • Ronde zonnedauw (Drosera rotundifolia)
  • Ui (Allium cepa)
Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Puur Respirato

1 - 2 x daags (1 ml = 20 druppels)
Paard
 20 - 30 druppels

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Toediening
Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies.

Duur van de behandeling
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Puur respirato
Uw waardering
© 2024 DocHorse. All Rights Reserved.