Stübben equi-soft singel

Zowel in dressuur als VZ uitvoering. Revolutionaire singel, beweegt mee met je paard en een optimale drukverdeling.
€ 259,00
Beschikbaarheid:
Maak eerst een keuze

Stübben Equi Soft Singel (inclusief voering)

Revolutionair op het gebied van singels. Deze singel met elastische banden verdeeld de druk onder de borst en beweegt mee met je paard. Zorgt voor een comfortabel gevoel en geeft meer bewegingsvrijheid.

Ideaal voor paarden met singeldwang (singelnijd) of paarden die geïrriteerd reageren bij het aansingelen (bijten, maaien met het voorbeen etc).
De 3 componenten van de singel bewegen (onafhankelijk van elkaar) met de beweging van je paard mee. De riemen van de singel zitten aan super sterke elastieken, dit zorgt ervoor dat je paard tijdens het bewegen maximale vrijheid heeft, de singel beweegt mee met je paard. Je paard ervaart zo tijdens iedere vorm van inspanning een aangename en gelijke druk.

Let op! Deze singel wordt standaard geleverd met een lederen voering. Mocht je liever een andere voering hebben geef dit dan aan tijdens de bestelling dan kunnen we dit aanpassen voor je. Je kan ook kiezen uit een schapenvacht voering (in naturel, bruin of grijs) of een neopreen voering (bruin of zwart)
Het midden van de singel moet in het midden ter hoogte van het borstbeen van het paard worden geplaatst. Nooit aan slechts een kant aansingelen. De plek waar de singel aan de singelstoten bevestigd wordt moet aan weerszijden gelijk zijn.

Het is ook mogelijk om deze singel eerst 7 dagen te testen via ons Test Center.

Meer informatie
Merk Stübben
Levertijd 5
Quality Label Nee
Tester Label Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stübben equi-soft singel

Zullen we je een bericht sturen wanneer we een actie hebben?

Remind me later

Thank you! Please check your email inbox to confirm.

Oops! Notifications are disabled.

© 2019 DocHorse. All Rights Reserved.