STÜBBEN

STÜBBEN EQUI-SOFT SINGEL

Meer afbeeldingen

  • STÜBBEN EQUI-SOFT SINGEL
  • STÜBBEN EQUI-SOFT SINGEL
  • STÜBBEN EQUI-SOFT SINGEL
  • STÜBBEN EQUI-SOFT SINGEL
  • STÜBBEN EQUI-SOFT SINGEL
  • STÜBBEN EQUI-SOFT SINGEL
  • STÜBBEN EQUI-SOFT SINGEL
STÜBBEN EQUI-SOFT SINGEL
€ 250,00
Zowel in dressuur als VZ uitvoering. Revolutionaire singel, beweegt mee met je paard en een optimale drukverdeling.
Beschikbaarheid: selecteer een optie

* Verplichte velden

€ 250,00
Beschrijving

Details

Stübben Equi Soft Singel inclusief voering

Revolutionair op het gebied van singels. Deze singel met elastische banden verdeeld de druk onder de borst en beweegt mee met je paard. Zorgt voor een comfortabel gevoel en geeft meer bewegingsvrijheid.

Ideaal voor paarden met singeldwang of paarden die geïrriteerd reageren bij het aansingelen (bijten, maaien met het voorbeen etc).
De 3 componenten van de singel bewegen (onafhankelijk van elkaar) met de beweging van je paard mee. De riemen van de singel zitten aan super sterke elastieken, dit zorgt ervoor dat je paard tijdens het bewegen maximale vrijheid heeft, de singel beweegt mee met je paard. Je paard ervaart zo tijdens iedere vorm van inspanning een aangename en gelijke druk.

Let op! Deze singel wordt standaard geleverd met een Vachette (zacht kalfsleer) voering.  Mocht je liever een andere voering hebben geef dit dan aan tijdens de bestelling dan kunnen we dit aanpassen voor je. Je kan ook kiezen uit een schapenvacht voering (in naturel, bruin of zwart) of een Elastotex voering (bruin of zwart)

Het midden van de singel moet in het midden ter hoogte van het borstbeen van het paard worden geplaatst. Nooit aan slechts een kant aansingelen. De plek waar de singel aan de singelstoten bevestigd wordt moet aan weerszijden gelijk zijn.

Verkrijgbaar in de kleuren zwart, ebony (donkerbruin) en tobacco (cognac). In de maten 45 cm t/m 140 cm

Extra informatie

Extra informatie

Merk STÜBBEN
Beoordelen

Klantenreviews

Quality
5 star :
100%
( 2 )
Sort by:

2 artikel(en)

per pagina
prijzig maar investering waard Review door Ellen
Kwaliteit
ik heb de singel dressuur maat 75 gekocht voor een paard dat zeer gevoelig is bij het aansingelen en ook met momenten maagklachten zit.
het verschil was bij het aansingelen al werkbaar.. door de elastische ringen is er geen extra druk op het borstbeen dus krijg ik nu geen reactie of verzet bij het vastmaken. heb er eerst een week mee gelongegeerd en merkte dat ze meer schoudervrijheid heeft en de passen in draf en overgangen ruimer werden.
het verschil was ook duidelijk merkbaar onder het zadel.
Prijzige singel maar voor een paard dat singeldwang of gevoelig is aan borst of voorarm is het zeker een investering waard.
heb dezelfde maat als de normale singel genomen en past perfect.
ik heb die met het bontje genomen en ziet er heel netjes uit.
mijn paard is er in elk geval al veel gelukkiger mee.
(Geplaatst op 15 mei 2017)
Top product Review door Saskia
Kwaliteit
Ik heb deze singel eerst getest via het test center, en vervolgens geruild voor een nieuw exemplaar. Ik merkte duidelijk verschil, al bij het aansingelen. Paard vertoont bij een normale singel verzet bij het vastmaken, bij deze singel nauwelijks reactie. Met rijden merk ik dat mijn paard makkelijker ontspant en zijn passen veel ruimer kan maken. Ik ben er super blij mee!
(Geplaatst op 2 maart 2016)

Login to add review

Artikel QR Code