Verlichtend

Wij hebben een ruim aanbod aan supplementen welke een verlichtende werking hebben. Hierdoor zal je paard soepeler en makkelijker kunnen bewegen. Deze supplementen kunnen dagelijks ingezet worden als er sprake is van een degeneratief proces of ze kunnen tijdelijk ingezet worden op bijvoorbeeld meerdaags concours of als extra ondersteuning bij de opstartdosering van een supplement voor soepele gewrichten.

Ook jonge paarden of paarden welke vastlopen in de training kunnen baat hebben bij een verlichtend supplement.

Ingrediënten welke een verlichtende werking hebben zijn o.a. duivelsklauw, kurkuma, boswellia, ananas comosus (ook wel bromelaïne).

Wij hebben zelf erg goede ervaring met de TRM Kurasyn. TRM Kurasyn is een uniek supplement, het bevat een vorm van kurkuma welke 85 keer efficiënter wordt opgenomen dan standaard kurkuma. Daarnaast bevat het tevens hyaluronzuur, het gebruikte Hyaluronzuur in de Kurasyn is gezuiverd en gewonnen uit microbiële fermentatie en is nagenoeg gelijk aan het Hyaluronzuur wat van nature voorkomt in het paardenlichaam. In deze blog lees je wat de Kurasyn zo bijzonder maakt.

Duivelsklauw is tevens een veel gebruikt supplement voor een verlichtende werking. Duivelsklauw ondersteunt de stofwisseling in de gewrichten, banden en pezen waardoor het zorgt voor een soepele beweging. Let wel op dat duivelsklauw positief test op wedstrijd en het mag niet gegeven worden aan drachtige merries!

© 2020 DocHorse. All Rights Reserved.